nemolev Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Buna ziua colegi! Am un Tv Led Telefunken D48F282N4CW Placa de baza 17MB110p . Schimba permanent culorile rosu, verde, albastru. Cred ca este in buning mode , dar nu pot iesi din el .Am incercat sa intru in service mod cu Menu 4725 dar fora rezultat, nici la oprirea din tv nu revine. Ma pota ajuta cineva? Multumesc. Cu stima, Balazs Levente Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Apasa tasta menu de pe telecomanda sau tine-o mai mult apasata, la mine a functionat metoda dar nu mai stiu la ce tv-uri.... La vestel parca tin minte ca in timp ce face burning mode, trebuie tras subit din priza si asteptat 2 min apoi reconectat.... Editat Februarie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
nemolev Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 Multumesc , am incercat dar nimic . Sar pute sa am ceva defect. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Fara doar si poate: nu e problema de componente electronice.Chiar daca este tv LCD sau LED defectul spune asa,TEST MODE. Nu am intalnit sa schimb un capacitor sau un mosfet(ci stabilizator) sa dispara acest defect. Fisier binar corupt... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 8 hours ago, nemolev said: Multumesc , am incercat dar nimic . Sar pute sa am ceva defect. Nu ai nimic defect trebuie doar resoftat cu stickul, iti dau eu soft, dar posteaza tipul de panel, eu as crede ca e display VES480UNDS-2D-N12, dar sa vedem ce zici si tu...... Link spre comentariu
nemolev Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 On 2/14/2019 at 8:20 PM, Costica LCD said: Nu ai nimic defect trebuie doar resoftat cu stickul, iti dau eu soft, dar posteaza tipul de panel, eu as crede ca e display VES480UNDS-2D-N12, dar sa vedem ce zici si tu...... Da este cu aceas display. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum