turcu_dan Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Salutare. In urma unor modificari aduse mobilei de bucatarie, va trebui sa mut o priza cu 1.5m lungime mai departe fata de pozitia actuala. As vrea sa stiu cum as putea face acest lucru.... din cate am vazut nu exista in bucatarie o doza din care sa anulez priza actuala si sa inlocuiesc conductorii cu altii mai lungi (in scopul evitarii inaditurilor) pt a ajunge in pozitia dorita. Se poate face urmatorul artificiu? Demontare priza actuala, realizare sant pentru noua pozitie dorita de la priza actuala Inadire conductori de la fosta priza pana la pozitia dorita si tragerea acestora prin copex. Inadirea va ramane in tubul de copex daca diametrul va permite... Credeti ca sunt in regula ideiile de mai sus? Priza va alimenta o hota, deci un consum mic. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Da sunt ok, ,ar fi bine sa cositoriti firele la ,,nazi'' !! Link spre comentariu
PINTI Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Se poate cum a zis si colegul mai sus. O mica precizare: daca acele conductoare originale sunt din Al, atunci nu le poti cositori cu cele de Cu. Pentru conectare poti folosi o rigleta taiata si decalata pentru a putea intra pe acel tub copex. Succes si sa ne tii la curent. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 De regula nazile se fac in doze de legaturi nu pe copex sau in poduri de cablu,daca nu deranjeaza estetic faceti nada in doza de aparat,puneti un capac pentru doza aparat si mergeti mai departe cu traseul unde doriti. 1 Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Foloseste un prelungitor. estetic, nu-i mare lucru o bucata de cablu, ca manopera, e ok. Si ai si mai multe prize. Link spre comentariu
lavynyu Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Eu as opta pt. demontare priza actuala, realizare sant pentru noua pozitie dorita de la priza actuala cu precizarea ca locul prizei vechi sa fie transformat in doza . Atentie la inadire , nu ati specificat ce conductor aveti , aluminiu sau cupru . Daca este cupru eu as folosi cositorirea clasica cu cana de cositor daca se face trecerea de la aluminiu la cupru atunci as opta pt. o trecere clema sau exista acel cleste (nu mai stiu cum se numeste ) cu cleme prin strangere , presare care se foloseste acuma mai nou . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum