Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

EF86 vs EF806s

victordascalescu54

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Paragraful din dreapta , sus , spune cam tot .

Am lucrat cu EF806S , chiar Telefunken , este diferența mare intre EF86 și EF806S , EF806S NOS se vand cu prețuri intre 40...100euro/buc , cele mai scumpe si cautate sunt cele Telefunken .

EF806S.jpg

Editat de viobio
Link spre comentariu
Acum 12 ore, Faust2018 a spus:

Paragraful din dreapta , sus , spune cam tot .

Am lucrat cu EF806S , chiar Telefunken , este diferența mare intre EF86 și EF806S , EF806S NOS se vand cu prețuri intre 40...100euro/buc , cele mai scumpe si cautate sunt cele Telefunken .

EF806S.jpg

Dar EF806s fabricate de TESLA cu seria 32 pot fi superioare EF-urior 86?

Link spre comentariu
17 minutes ago, victordascalescu54 said:

OK, dar in ce ar consta superioritatea lui EF806s fata de EF86 ?

A pus @Faust2018 prima pagina din datasheet, diferentele sunt la Reliability si Long life, despre acesti parametri nu prea se vorbeste in datasheet-uri de ef86. Adica la un ef806s nou, telefunken, sunt sanse mai mici sa se paradeasca in primele 1000 de ore si sanse mari sa functioneze 10000 ore. Repet ce am scris in primul raspuns, pentru o aplicatie obisnuita, le poti considera echivalente. Daca le pui intr-o scula cu utilizare profesionala este mai safe sa folosesti 806s nou. Pentru utilizare haudiofila cauti unele cu pedigree bun, parinti campioni...

Editat de radasous
Link spre comentariu
13 minutes ago, Kosmin said:

E ca și când am întreba ce diferențe exista intre 6p14p și 6p14p-ev(sa nu zic -er) sau intre EL84 și E84L. 

@radasouspentru semnale 'si mai mici' exista Ef804s...dar sa nu deturnam topicul.

Exista multe, inclusiv operationale... In topicul de fata se cere o caracterizare pro si conta ef86, ef806s, poate nici nu exista semnale de amplificat ci doar se lucreaza la o opera literara :dans:

Link spre comentariu
Acum 1 oră, radasous a spus:

Exista multe, inclusiv operationale... In topicul de fata se cere o caracterizare pro si conta ef86, ef806s, poate nici nu exista semnale de amplificat ci doar se lucreaza la o opera literara :dans:

Finalele mele OTL folosesc ca drivere EF86.....deci nu este vorba de literatura.

Link spre comentariu
12 minutes ago, victordascalescu54 said:

Finalele mele OTL folosesc ca drivere EF86.....deci nu este vorba de literatura.

Era gluma :))

Cumparati din toate si apoi vedeti ce iese la masuratori.

Link spre comentariu
Acum 4 ore, radasous a spus:

Era gluma :))

Cumparati din toate si apoi vedeti ce iese la masuratori.

Tocmai am masurat 12 buc EF806s TESLA noi si m-a apucat groaza doar 3 au fost peste 100% emisie, iar restul dispersie totala...chiar si 15% cateva. O pierdere de timp.

Dar nu ma plang, am pe raft EF86 Pilips si Mulard noi si ff bune, chiar 2-3 perechi in 1% toleranta, iar emisia peste 120%

Editat de victordascalescu54
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări