Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 42lb5500-za

sandocan75

Postări Recomandate

3 hours ago, sorin pavelescu said:

Pai nu se mai intelege nimic,ai zis ca tv-ul a plecat asa cum a venit iar lui Florinel i-ai zis ca ai rezolvat tv-ul:scarpin

Sorine, am spus că dupa ce am rezolvat televizorul, la-am dat clientului, inclusiv memoria care a fost defectă. Nu văd cu ce am greșit în postare, poate nu m-am exprimat eu bine.

Link spre comentariu

stati  linistit ,  stimate  domn ,  ca  dvs  nu  aveti  nici  o  vina  ,  iar  exprimarea  dvs   nu  lasa  loc  de  interpretari  .  se  pare  ca  dl  sorin  pavelescu  are  nevoie  de   o  schema  cu  sageti  ca  sa  inteleaga  ca  au  postat  doi  depanatori  diferiti  ... si  nu  oricum ,  culmea  tupeului  auzi ... DIN  ORASE  DIFERITE  ...:rade:

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Acum 36 minute, misuraelectronic a spus:

stati  linistit ,  stimate  domn ,  ca  dvs  nu  aveti  nici  o  vina  ,  iar  exprimarea  dvs   nu  lasa  loc  de  interpretari  .  se  pare  ca  dl  sorin  pavelescu  are  nevoie  de   o  schema  cu  sageti  ca  sa  inteleaga  ca  au  postat  doi  depanatori  diferiti  ... si  nu  oricum ,  culmea  tupeului  auzi ... DIN  ORASE  DIFERITE  ...:rade:

Multumesc domnule profesor ,noi gradinarii  mai si muncim ,mai tragem si cu ochiul la forum  nu ca tine frecam menta.Ti-am zis sa nu te mai bagi in seama ca oricum esti 0000 pentru multi de aici in ce priveste comportamentul tau jignitor. Veziti de piesele tale .

1 oră în urmă, horhogea a spus:

Sorine, am spus că dupa ce am rezolvat televizorul, la-am dat clientului, inclusiv memoria care a fost defectă. Nu văd cu ce am greșit în postare, poate nu m-am exprimat eu bine.

Imi cer scuze din graba nu am citit toate comentariile

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
La 13.02.2019 la 21:18, sorin pavelescu a spus:

Am softul nand daca cumva ai nevoie imi spui

Buna seara! Am si eu nevoie de dump pentru NAND pentru acest televizor. Mi-l mai puteti da? Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări