horhogea Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 3 hours ago, sorin pavelescu said: Pai nu se mai intelege nimic,ai zis ca tv-ul a plecat asa cum a venit iar lui Florinel i-ai zis ca ai rezolvat tv-ul Sorine, am spus că dupa ce am rezolvat televizorul, la-am dat clientului, inclusiv memoria care a fost defectă. Nu văd cu ce am greșit în postare, poate nu m-am exprimat eu bine. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 (editat) stati linistit , stimate domn , ca dvs nu aveti nici o vina , iar exprimarea dvs nu lasa loc de interpretari . se pare ca dl sorin pavelescu are nevoie de o schema cu sageti ca sa inteleaga ca au postat doi depanatori diferiti ... si nu oricum , culmea tupeului auzi ... DIN ORASE DIFERITE ... Editat Februarie 14, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Acum 36 minute, misuraelectronic a spus: stati linistit , stimate domn , ca dvs nu aveti nici o vina , iar exprimarea dvs nu lasa loc de interpretari . se pare ca dl sorin pavelescu are nevoie de o schema cu sageti ca sa inteleaga ca au postat doi depanatori diferiti ... si nu oricum , culmea tupeului auzi ... DIN ORASE DIFERITE ... Multumesc domnule profesor ,noi gradinarii mai si muncim ,mai tragem si cu ochiul la forum nu ca tine frecam menta.Ti-am zis sa nu te mai bagi in seama ca oricum esti 0000 pentru multi de aici in ce priveste comportamentul tau jignitor. Veziti de piesele tale . 1 oră în urmă, horhogea a spus: Sorine, am spus că dupa ce am rezolvat televizorul, la-am dat clientului, inclusiv memoria care a fost defectă. Nu văd cu ce am greșit în postare, poate nu m-am exprimat eu bine. Imi cer scuze din graba nu am citit toate comentariile Link spre comentariu
Panaite Paul Postat Februarie 24, 2021 Partajează Postat Februarie 24, 2021 La 13.02.2019 la 21:18, sorin pavelescu a spus: Am softul nand daca cumva ai nevoie imi spui Buna seara! Am si eu nevoie de dump pentru NAND pentru acest televizor. Mi-l mai puteti da? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum