validae Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Am primit mai demult un șasiu de radio cu tuburi București 500 și poate e cineva îl vrea ca să-l restaureze, ori are unul incomplet și-l vrea pentru componente, etc... Șasiul conține partea frontală completă cu butoane și scală, traf, lămpi (una e spartă) și restul de componente....cine mi l-a dat mi-a spus că-l avea funcțional, dar un coleg i l-a depozitat aiurea și fiindcă nu avea carcasă, un tub s-a spart și poate vreun fir s-o fi dezlipit, nu am verificat.Dacă e cineva interesat, ar fi bine să aibă pe cineva din Craiova care să i-l preia, fiindcă nu o să trimit măgăoaia aia prin poștă, ar trebui un colet cam mare și mult absorbant de șocuri... O să revin cu poze mai târziu, îl am la serviciu... Editat Februarie 12, 2019 de validae Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 As vrea sa-l iau eu... probabil saptamana viitoare fac un drum la oras si ma reped pana la dvs... va dau PM cu nr de telefon.. Link spre comentariu
deneinvins Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Dacă vă interesează ECH81, EBF80/89, ECL82, EZ80, vă pot oferi gratis, cîte o bucată din fiecare. Dați-mi adresa de expediere în MP. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Am vorbit cu colegul flomar60 și i-l voi ceda dânsului. Link spre comentariu
Postări Recomandate