adydep Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Aparatele de radio romanesti (Milcov,Gloria,etc)s-au vandut si cu mufa mama demontabila pe cablul de alimentare. Stie cineva unde pot gasii asa ceva? Am rascolit net-ul pe toate partile si nu am gasit nimic. Editat Februarie 12, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Asta caut: Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 o chestie asemanatoare gasesti la canile electrice cu apa care se incalzesc la 220V. de la chinezi. un fel de inox si cu postament de ebonita (sau plastic mai gros). Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Stiu cana fierbator,dar parca respectiva cupla face parte din talpa de ebonita. Romanii au produs mufe din astea demontabile,am si avut cablu de acest tip pe mana,dar nu gasesc nicaieri;nici macar o poza cu mufa romaneasca. In comert sunt doar cabluri (de casetofon )cu mufa turnata. Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Eu am avut și era bleumarin închis . Nu știu ce am făcut cu ele fiindcă nu le mai găsesc. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 ....poate le gasiti... Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Am 2 bucati din acestea demontabile....cumparate demult si trecute in rezerva!.....bineinteles,functionale!....pot sa va cedez una...maine poate am timp si pun o poza... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Multumesc anticipat! Link spre comentariu
flomar60 Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Alegeti una dintre ele,oricare, adresa pe PM si o primiti... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Multumesc,am trimis MP! Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 3 hours ago, flomar60 said: Alegeti una dintre ele,oricare, adresa pe PM si o primiti... Bravo! Asa erau! Imi pare rau ca le-am aruncat, imi intase cosmopolitismul in cap, regret... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 13, 2019 Administratori Partajează Postat Februarie 13, 2019 cabluri cu mufa asta se gasesc la tot pasul... codul mufei este IEC C7 un exemplu https://www.tme.eu/ro/details/ak-440114-012-s/cabluri-alim-pt-computer-si-universale/assmann/ Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Se gasesc doar cabluri cu mufa turnata. Eu am nevoie sa pot lipii cablul la mufa. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 E mult mai simplu si mai sigur sa inaditi cele doua fire de la un cablu cu mufa turnata, daca folositi varnish termocontractibil bun iese o inaditura foarte estetica, se poate pune un cilindru de ferita peste, de nici nu zici ca este un cablu din doua bucati. Mufa asta "de casetofon" e prea mica ca sa fie fabricata demontabila, iar fixarea cablului bifilar vad ca e cam inexistenta, deci riscant. Link spre comentariu
Postări Recomandate