Mircea Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) 4 hours ago, icar said: Pina in '44, americanii sugeau la greu petrol de la noi, dupa aia au venit nazistii... Nu stiu ce istorie ai citit dta despre România anilor '40, dar stiu ca am avut dreptate cand te-am trimis la scoala. Cititi, dragi români, e in interesul vostru sa va cunoasteti istoria si onorati eroii. Quote Poate si americanii. Daca-mi dai un singur exemplu de electrocardiograf, sau macar un simplu termometru fabricat de rusi, si folosit undeva in lume intr-un spital - sau altceva utilizat ca un element de sustinere a vietii, etc... atunci te voi considera ca un interlocutor capabil sa poarte o discutie pertinenta. Pana atunci ramanem la cultura (aia dinainte de revolutia rosie, aia imperialista), curve, betivani si amenintari cu bombe. Un popor de laudat... Pana atunci, ai grija ce porumbei mai scoti din tine. Vorba 'ceea: daca taceai, intelept ramaneai! Pana una-alta tocmai ce ne-ai indepartat orice indoiala. NB: Comentariu general - cat de vorbareti si opinati sunteti acum "in sfera de influenta" a noilor cotropitori. Banuiesc ca pe vremea celeilalte "sfere de influenta" era la fel. Eu imi amintesc altfel. Editat Februarie 15, 2019 de Thunderer Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 19 hours ago, gauss said: Mai sant si hackerii " buni " . Aia guvernamentali ... mare parte fosti hackeri " rai " , re - evaluati . Unii sant chiar buni ... , adica bazati . Ma rog , vorbeste lumea ... Or fi pe aici. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Sigur sunt ... , si pe - aici . Daca doriti ... , si in foto ! Altfel ... , interesanta viziune . Ce mi se pare un pic amuzant este " illegal po ..rn " . Cum o fi ala legal ? ... La ce sa - si mai clateasca omu' ochii , intre doua lansari de ransomware ? Nu este ilegal ... , contribuie la propasirea I.T. , si la fericirea planetara ! Apropo de I.T . , si internet ... ca sa revin la motivul deschiderii topicului . China cam banuie ce se va intampla cand va veni Apocalipsa on - line ... , si stie ca nu va rezista loviturilor americane . Ca si Rusia . Faptul ca pana acum au fost menajate , nu e precedent imuabil . Ca atare , a inceput de mult sa se pregateasca . Cu pasi mici , subtili si insidiosi ... , in stil asiatic . Ca atare , are vreo patru sisteme de operare " independente " . Unul in fortele armate , unul guvernamental , unul in administratia locala , si unul " public " . O corcitura de XP , acesta fiind foarte popular in China . Rusia , fiind ea mare putere , si - a amintit ca trebuie sa faca ceva in sensul ... si lucreaza cu infrigurare , fiindca a pierdut startul . Umbla vorba ca va lansa in 2019 si smartphon - uri de conceptie proprie , inclusiv O.S . - ul aferent . Interesant ... , unde o fi Silicon Valley - ul rusesc ? Cred ca la boot - are va aparea efigia lui Putin ... , cu coroana lui Petru cel Mare pe cap ... , oarecum normal , fiind cel mai bogat om din lume ... Si va trebui validata tactil ... , lucru transmis si la Kremlin , impreuna cu IMEI - ul si alte date strict necesare , impreuna cu un mic comision dedus din abonament sau credit , ca sa se continue procesul " deschiderii " terminalului si acceptarea in retea . De altfel , lucru absolut normal , si cu care sant de acord ! Fiind la ei ... , bineinteles ! Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gica70 Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Acum 2 minute, Dan85 a spus: La ofiterul de stare civila , se stieee!!! Si la biserica! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Aoleeeu ! ... m - ati omorat ! Aproape la propriu ... , aflu cu stupoare ca am fost " ilegalist " atata timp , eu care respect si legile care inca nu s - au dat ! ... Si ( asta e grav ) , inca mai sant ... Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Nu mai este ? Aceasta este o stire ... Ma rog , instinctele ma cam lasa . Trec zilnic pe - acolo , si ar fi trebuit sa - mi dau seama ... , nu mai simteam ( in proximitate ) apasarea aceea inexplicabila in piept ! Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Pai eu nu de aceasta vorbesc , ci de edificiul de peste drum ... , unde a fost ceva cu " gaze " pe vremuri ... cu turnul pentru antene in curte , si gardul de fier forjat , cu un Trabant inauntru ... Inainte de aceasta , dupa parasirea cladirii de epoca , a fost o perioada la parterul Primariei ( Casa Alba pentru ploiesteni ) , intrarea C ( parca ... ) . Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Aha ... , eu am luat ultimul act de identitate de la fosta Scoala de Soferi ... , Malu Rosu spre Vest . La etajul doi , mai erau in cladire o sectie de politie , si ceva administratie financiara . De pe geam ( scari ) se vedeau custile cu caini de urma ... , cand am trecut m - am exprimat ca sant mai inteligenti decat conducatorii lor . M - au auzit doi gabori in civil , si s - au cam bashicat . Mare chestie , a trecut pe langa noi un sef de la IJP , cu care m - am salutat ... era fost client de la centrale termice , din vremea cand ma ocupam ... Gaborii m - au ignorat dupa aceea , surazand cam manzeste . Dar nu era rasul lor ..., i - am salutat inclinand din cap . In fine , nu e relevant ! Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Aveti dreptate ! Cladirea ... a avut si zile mai bune . Atunci ( cand am povestit ) era cam in paragina , cu mirosuri incerte , si cam insalubra . De - a dreptul murdara , cu mozaicul ( vesnic ) alunecos , varul de pe pereti cazut aleator , tot felul de cartoane cu afise pe toti peretii si stalpii , fauna umana variata misunand ca insectele lovite brusc de lumina . Iarna era frig inauntru , vara cald ... si umed , curent peste tot , de - ti lua hartiile din mana , lumina insuficienta , usi trantite , functionarii ( spagari ) trecand cu aura afectata , de imperator , muieri prost machiate si stridente , pilele nu stiu cui ... , etc . Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) N - am vrut sa aduc vorba . Nu stiu daca din decenta ... , sau ceva patriotism local . Oarecum la chestiune ... mi - am adus aminte de WC - urile din liceu . Spre deosebire de alte incinte cu functiuni asemanatoare , pe pereti gaseai inscrise cu creionul tot felul de demonstratii matematice , desene de la fizica , ceva in limbi straine ... ma rog , argumentari despre subiectele de la teze , produse de elevii mai buni care ieseau mai devreme , si aveau controverse unii cu altii . Nimic po ... rno - erotic , de asteptat in asemenea loc . P.S. - cel mai oribil WC din judet l - am vazut in gara Busteni ... cu ceva ani in urma . Cel din afara , intr - o cosmelie incerta , tip " turcesc " etc . Sant tare de inima , si am vazut lucruri incredibile in viata ... , dar am avut un recul ( consistent ) la vederea ... , si celelalte simturi ! Am renuntat , si m - am abtinut pana unde am avut treaba , in oras . la A fost si un reportaj la TV , intervievati niste turisti ( parca ) din Germania , stupefiati de ... Spuneau ca au fost pe toate cele 5 continente , si n - au vazut asa ceva ... Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) O sticluta cu gel spray antibacterial , in buzunar . Eu mai repede uit tigarile si telefoanele , decat ... ! P.S. - nu prea se intampla ( deloc ) ! Automatisme din trecut , cand a uita unele chestii putea fi cel putin periculos . In fine ... Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Se zice ca la parlament sunt wc -le cele mai curate ca rahatii sunt in sala. A nu se înțelege greșit,nu la noi,la dușmanii noștri. La noi este armonie deplină,atât sala cat si cabinele sunt la fel. Si la guvern Editat Februarie 15, 2019 de NICA Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) O femeie de serviciu de la Parlament castiga mai bine ca mine . Si are si alte avantaje , nu detaliez . Deci , ar putea mentine WC - urile curate . Premium . Materialele si mijloacele sant nelimitate . Curatenia parlamentarilor , o mentinem noi . Ma rog , cei care voteaza . Cu guvernul e mai greu , componenta e stabilita ne - implicit . Poate fi ( si ) o coalitie etc . Sau " guvernul meu " , oricine ar fi posesorul . Netrecut prin stampila populara ... Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
icar Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Quote Sa pun un link DEX ca sa descoperim diferenta dintre deceniu si secol? Nu e nevoie. Rusii ne-au incalecat din 1947 pina pina prin 1958, cind Dej le-a facut vint. Ceausescu a rupt-o definitiv cu ei. Ca impuscatul a facut ce a facut in tara, nu prea are legatura cu rusii, ci cu americanii (natiunea cea mia favorizata) si...chinezii! Eram aliniati la tratatul de la Varsovia ( sa nu uitam, pina in 1989 eram considerata , la ONU, tara inamica, prin bunavointa americanilor), eram in CAER, dar deloc sub papucul rusilor! Nu mai dictau de mult in tara. Daca punem la socoteala spolierea americana, e cam tanda pe manda! Quote uite cum uneori istoria îți mai dă și palme peste ochi dacă îi uiți lecțiile. Adevar graiesti Validae! Quote Fiindca ati acceptat asta, daca va luptati cu sobolanii rosii, alta era pozitia amerlocilor Canci si vax albina! Dupa Ialta, Romania trebuia sa fie recunoscuta tara cobeligeranta si sub influienta americana. De, aveam iesire la Marea Neagra, colt cu URSS. Grecii, in schimb, erau dati sovieticilor. Numai ca, intre timp, americanii si-au dat seama ca Marea Mediterana e mai importanta si ne-au dat la schimb pe greci. Moment in care fostul rege Mihai a fost obligat sa abdice. Ocazie cu care nimeni, nici un hohenzollern sau elisabetan nu a comentat nimic. De ce oare? In acelasi timp, in grecia incepe un razboi civil., sub finantare engleza. Cam asta a fost pozitia americanilor, adica interesul lor a primat! Quote Rusii n-au creat niciodata nimic in stiinta si tehnologie, cultura si arta, ... Sputnik nu a existat, desi multi radioamatori au ascultat semnalele, harta partii invizibile a Lunii a fost facuta dupa visele americanilor, Tiolcovschi si Miciurin au fost niste muscalii, Mendeleev, Ceaikovski si Lev Tolstoi au fost niste mujici siberieni. Ca sa enumar numai citva. Chiar ma mira ca ai o astfel de atitudine fata de cultura si stiinta rusa. Poate o confunzi cu politica rusa... Quote Solutia pentru gunoaiele slave, am zis si o repet, o bomba H de 10 MT la Moscova, urmata de o epidemie de Hanta, Ebola, Dengue. Uau, oare CNCD ce ar zice de asta? Si cind te gindesti ca Hitler, Himler sau Eichmann au fost condamnati pentru niste ginduri similare! Am invatat, si am crezut, ca rusii erau cei mai buni, iar americanii cei mai rai. Acum invatam, si credem, ca americanii sunt cei mai buni, iar rusii cei mai rai. Aceaiasi propaganda mirlaneasca care ne obrureaza perceptia despre adevar. Adica, istoria o scriu invingatorii! Editat Februarie 15, 2019 de icar Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) " Daca punem la socoteala spolierea americana, e cam tanda pe manda! " Puteti sa detaliati in ce a constat spolierea americana ? Editat Februarie 15, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate