gauss Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Nu stiu daca astazi se mai poate fara ... de internet vorbesc . Nu e vorba de optiunea personala , ci de lucrurile care se intampla pe langa noi , si de care depindem . Comunicatiile electronice ( mail etc . ) , eu cu asta incep dimineata . Si daca n - as face -o , trei sferturi din ce va urma peste zi e descris acolo . E imperios sa vad , decizii imediate sant influentate de ... Putine lucruri din jur n - au tangenta cu net - ul . In curand , si casa de marcat fiscala , de unde cumpar tigari si alte nimicuri , va fi ( daca nu e deja ) conectata . Traficul auto prin oras e supravegheat , dirijat , depanat prin ... Asta pana se intra in birou , atelier etc . Unde mare parte avem job - urile ... sau punctul zero , de unde se pleaca si se revine . In alte tari , s - a facut un pas in plus . Toata infrastructura birocratica a fost drastic redusa , interactiunea cu autoritatile , bancile , medicii , magazinele ... e on - line . Camerele de supraveghere de acasa , si unde mai avem nevoie etc . Deja sant abordari conceptuale , gen https://ro.wikipedia.org/wiki/Internet_of_Things Nu stiu care ar putea fi un drum inapoi , In fine ...sau daca exista ( in mod credibil ) . Link spre comentariu
alcon Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 30 minutes ago, doru3160 said: Aveam radio pe baterii, si ascultam teatru radiofonic, seara, la lumina lampii cu gaz. Acesta era urmatoarea propozitie pe care nu am mai scris-o, radio-ul era S631T imbracat in piele de porc si cu o baterie mare de 4,5V legata cu fire dela interior. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 13, 2019 Administratori Partajează Postat Februarie 13, 2019 11 hours ago, VAX said: Credeti ca forumul asta nu e cu rol de brichiseala ? Ce perspicace Cum te-ai prins ? Voi(unii) vedeti teorii ale conspiratiei si cand va uitati in oglinda Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Ai mei ( bunicii ), au avut mai multe . Ma rog , decalat temporal . Un receptor stationar cu tuburi la baterie , functiona o ora - doua seara ... mi - l mai amintesc vag . La volum mic , si se pastra liniste in camera unde se auzeau vocile din difuzorul lui . Apoi un Turist , avantajul ca era mobil . Nu prea s - a folosit ( avantajul ) , statea sus pe cel cu tuburi . Ultima data aveau un Neptun , cu alimentatorul lui , aparuse si curentul electric la prize , folosit cu parcimonie . Dar si bateriile ... curentul se oprea aleator , mai ales la intemperii , si iarna . In fine ... Editat Februarie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 ''Putine lucruri din jur n - au tangenta cu net - ul ...'' Dar pe vremea bunicilor...cate lucruri aveau legatura cu ..''net''-ul ? Cum se descurcau...stramosii nostrii ?? Raspund tot eu...urcau pe dealurile(forme de relief) din zona si...''hauleau''(''urlau'') in asa fel ca vestea sa fie ..''receptionata'' de interlocutor...! Mesajul ajungea mult mai repede decat...''din vorba-n vorba'' sau...PR(posta Romana )!! Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 41 minutes ago, PapaHell said: Cum te-ai prins ? Cu greu (de tot), dar mi-a atras atentia cineva de pe forum, care a remarcat ca nu se vrea sa se inchida Discutii Diverse, sa ramana forumul strict tehnic. Baietii cu ochi albastri au sarcina sa stranga date (nivel de pregatire, cum lucreaza practic, ce opinii politice au, etc) despre cat mai multi electronisti, daca s-ar putea de la toti. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Au deja de lucru ... o postare mai sus ! Dupa ce o decodeaza . P.S. - parca si matale ai deschis topicuri la Bodega ... , sau ma insel ? ... Sa nu zic de cerinta de a deschide topicuri direct la Pubela ... , aia m - a cam lasat fara aer . Un pic , cateva sute de milisecunde . Editat Februarie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 13, 2019 Administratori Partajează Postat Februarie 13, 2019 In cazul asta esti pierdut, nu mai ai nici o sansa, esti vax... VAX Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 2 minutes ago, PapaHell said: In cazul asta esti pierdut, nu mai ai nici o sansa, esti vax.... Sunt convins ca am dosarul gros la secu. N-am depus cerere la CNSAS, sa vad cine ma turna si ce zicea, dar am sa-mi fac timp pentru asta. Vorba aia : " Fereste-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur." Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 13, 2019 Administratori Partajează Postat Februarie 13, 2019 Sa ma citez: Voi(unii) vedeti teorii ale conspiratiei si cand va uitati in oglinda Voi credeti ca securitatea chiar face dosare la toti "tractoristii" ? Ca ai dosar acolo trebuie sa fi realizat ceva in viata. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 10 minutes ago, gauss said: ... Sa nu zic de cerinta de a deschide topicuri direct la Pubela ... , Pai da, acolo ne puteau lasa fara cenzura. Sa ne dea voie sa ne injuram, sa ne racorim. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Februarie 13, 2019 Administratori Partajează Postat Februarie 13, 2019 Daca vrei sa te injuri cu cineva fa-o pe facebook ! Daca vrei sa discuti serios te asteptam pe aici cu ceva constructiv Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 1 minute ago, PapaHell said: Sa ma citez: Voi(unii) vedeti teorii ale conspiratiei si cand va uitati in oglinda Voi credeti ca securitatea chiar face dosare la toti "tractoristii" ? Ca ai dosar acolo trebuie sa fi realizat ceva in viata. Ii spionau pe toti, ca oricine putea sa le ameninte regimul si privilegiile. Eu m-am invartit pe langa unii care erau suspecti de spionaj pentru americani, asa ca eram suspect. Au intrat in garsoniera (anul 1988) fara sa forteze usa, cu chei. N-au luat nimic, au inspectat, dar au lasat urme de nisip pe covor. Eu nu intru incaltat niciodata. Link spre comentariu
informer Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 2 minutes ago, VAX said: Au intrat in garsoniera (anul 1988) fara sa forteze usa, cu chei. N-au luat nimic, au inspectat, dar au lasat urme de nisip pe covor. Eu nu intru incaltat niciodata. Super, acu` o sa stiu ce sa-i zic la nevasta-mea cand ma pune sa aspir, c-am intrat incaltat... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) 10 minutes ago, VAX said: Ii spionau pe toti, ca oricine putea sa le ameninte regimul si privilegiile. Eu m-am invartit pe langa unii care erau suspecti de spionaj pentru americani, asa ca eram suspect. Au intrat in garsoniera (anul 1988) fara sa forteze usa, cu chei. N-au luat nimic, au inspectat, dar au lasat urme de nisip pe covor. Eu nu intru incaltat niciodata. Oti fi lasat deschis ... si dac - au vazut , au intrat sa se odihneasca . P.S. - n - aveati " pres " la usa ? ... sa se stearga . Bag seama ca veneau de la mare , dac' a ramas nisip . Sau de la vreo balastiera ... Editat Februarie 13, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate