Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

A fi sau a nu fi ... pe internet !

Postări Recomandate

Aberatii...adica aiureli ale unor ziaristi atehnici. Sa vad cum poti inchide un VPN SIN, trimiti o racheta sa doboare satelitul?! Cu un singur link realizat oriunde, in mijlocul padurii, tehnic toata reteaua e conectata, nu ai cum opri plecarea unui mail, de exemplu. Nu mai vorbim de  COSC, de 4G, de Iridium...:ras:

Link spre comentariu

Ce sa zic ... stirea era ( azi - noapte ) la toate posturile de stiri ... Euronews , CNN , Russia Today , simularea va face parte dintre consecintele  unei legi de anul trecut , votata si promulgata inclusiv de mister Putin . Sa nu se prins nimeni , sa abereze toti ? ...

P.S. - eu ma gandeam si la telefonia mobila de la vecini , oricine poate avea un SIM de la operatorul din tara vecina , care ofera si acces internet . Daca e  situat unde e semnal , la granita ... In fine ... , vad ca se doreste si o noua versiune de VPN , probabil o parte a unui INTRANET cu alta structura si protocoale .  

Editat de gauss
Link spre comentariu

Evident ca se poate limita accesul celor multi la net prin astfel de decizii, dar nu poti deconecta complet un areal geografic de la net, chiar si in Coreea de Nord sau in China daca te pricepi cat de cat te poti baga in darknet, si de restul, hasta la vista baby, isi baga undeva aia interdictia!

Link spre comentariu

Coreea de Nord e invulnerabila ... , are in jur de 600 de IP - uri ( cat un bloc de locuit ) , trec prin biroul lui Kim , iar terminalele sant cunoscute fizic si gestionate de serviciul lui secret , cu sectie de hackeri bine reputata in domeniu . Intranet - ul e usor de supravegheat ( zic eu ) , e numai la institutii . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Ce trece timpul ... Acum eu am peste suta si ... grila completa . Doi provideri . Si urmaresc sub zece ... , atunci cand se intampla ceva grav . Majoritatea , canale externe . Ca nu la noi se impart cartile , si nici evenimentele serioase . 

Editat de gauss
Link spre comentariu
7 hours ago, gauss said:

Coreea de Nord e invulnerabila ... , are in jur de 600 de IP - uri ( cat un bloc de locuit ) , trec prin biroul lui Kim , iar terminalele sant cunoscute fizic si gestionate de serviciul lui secret , cu sectie de hackeri bine reputata in domeniu . Intranet - ul e usor de supravegheat ( zic eu ) , e numai la institutii . In fine ...

Sunt mai linistiti asa, au timp sa se plimbe in aer liber. Iar copiii lor nu sunt sub influenta nefasta a jocurilor pe PC.

Link spre comentariu

Nu stiu ce sa zic .  Eu ma folosesc de internet , chiar imi este de ajutor . In afara de electronica , am si alte pasiuni , gasesc materiale si informatie altfel inaccesibile . Mai si cumpar , una - alta . .. nu numai de electronica . Tin legatura cu familia , peste mari si tari ... fara sa ma coste nimic . Despre forum , am o parere foarte buna . E o comunitate de  useri uniti de o pasiune comuna ... , la unii e si profesie . Cu diversiune , propaganta , spionaj si interese comerciale ... ma depasesc . Nu pot emite o judecata avizata , si nici nu prea mi - am batut capul . Regretul meu e ca internetul a aparut prea tarziu , si numai ce am descoperit pana acum e material de studiu pe mai multe vieti ... mai de tanar m - ar fi ajutat mult . Acum , ma pregatesc de pensie , nu prea mai imi tin de cald . In fine ...

P.S. - ce e aceea brichiseala ? 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Internetul e in ziua de azi la fel de util ca electricitatea la priza. In primul rand, nu "traiesti" in intuneric. Ce rost ar avea o deconectare controlata a retelei electrice?  Doar efecte nefaste ar avea. Ma gandesc la copiii nou-nascuti tinuti in viata in incubator. Sau altii ce depind de aparatura medicala...

Link spre comentariu
17 hours ago, Thunderer2018 said:

"I got thirteen channels of shit on the T.V. to choose from"

Pink Floyd - Nobody home

Acum sunt cu sutele :96.

11 hours ago, VAX said:

Corect !

Internetul a fost facut pentru diversiune, propaganta, spionaj si interese comerciale. Credeti ca forumul asta nu e cu rol de brichiseala ?

Internetul era facut pentru armata iar tv-ul pentru propaganda acelor ani. Acum sunt veritabile arme de spionaj si spalare de creieri (aia care mai au).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări