Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Câteva întrebări

Vizitator Olteanu Daniel

Postări Recomandate

Vizitator Olteanu Daniel

Mă scuzați daca am deschis topicul in locul nepotrivit nu am găsit rubrica pentru incepatori , am și eu câteva întrebări .

1. Am văzut la un sistem home cinema pe partea de 220 unde se afla "întrerupătorul" doi condensatori albaștrii daca nu mă înșel pusi în paralel , ce valoare ar trebui sa aibă și la câți volti?

2. Condensatorii puși în paralel pe puntea redresoare ce valoare trebuie sa aibă ,am un modul de redresare și acolo sunt 10nH la 400v sunt ok sau trebuie alte valori , mai este un condensator de 22n pus pe curentul alternativ ~~.

3. După putea redresoare curentul trece prin 5 rezistente de 1 ohm care ar fi rolul lor ? Și după ele este un condensator de 0.1uf .

4 .Puntea redresoare este de 50A la 1000VA  și doi condensatori de 10000uF unul pe ramura , am citit ca ar fi ok sa pui  un condensator de valoare mica  înaintea/după  condensatorul mare care ar fi valoarea condensatorului mic , ar fi de folos cu ceva .

Daca ma puteți ajuta cu ceva sfaturi v-as fi recunoscător doresc Să realizez un filtraj pentru două module de amplificare ce folosesc doua perechi de 1943/5200  ,mulțumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

2

• Romica_t

1

• manolo

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Userul apare înregistrat pe 18 Iunie 2014....deci ori e înregistrat ,,pe bune,, mai demult, ori e un hacker dat naibii de bun.Nu cred că e prea probabilă varianta a doua....

Dacă ați ști câți vizitatori nelogați urmăresc forumul ăsta, nu v-ar mira așa de tare numărul mare de ,,nou veniți,,......mulți văd aici ceva interesant și își fac cont numai ca să poată să vadă atașamentele sau să-și rezolve o problemă, apoi nu mai revin sau revin doar dacă mai au iar belele cu tehnica de prin casă. 

Editat de validae
Link spre comentariu
Vizitator Olteanu Daniel

Nu sunt haker și nici cine crede.ti voi nu știu ce avatar va apare ... Eu am deschis anul trecut  un topic cu construcția unei amplificări formata din 2 module cumpărate după numai știu ce site care s.a dezbătut ceva timp nu este caterinca topicul chiar as avea nevoie de ceva sfaturi ...

Editat de Olteanu Daniel
citare inutilă a propriei postări
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări