Vizitator Olteanu Daniel Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Mă scuzați daca am deschis topicul in locul nepotrivit nu am găsit rubrica pentru incepatori , am și eu câteva întrebări . 1. Am văzut la un sistem home cinema pe partea de 220 unde se afla "întrerupătorul" doi condensatori albaștrii daca nu mă înșel pusi în paralel , ce valoare ar trebui sa aibă și la câți volti? 2. Condensatorii puși în paralel pe puntea redresoare ce valoare trebuie sa aibă ,am un modul de redresare și acolo sunt 10nH la 400v sunt ok sau trebuie alte valori , mai este un condensator de 22n pus pe curentul alternativ ~~. 3. După putea redresoare curentul trece prin 5 rezistente de 1 ohm care ar fi rolul lor ? Și după ele este un condensator de 0.1uf . 4 .Puntea redresoare este de 50A la 1000VA și doi condensatori de 10000uF unul pe ramura , am citit ca ar fi ok sa pui un condensator de valoare mica înaintea/după condensatorul mare care ar fi valoarea condensatorului mic , ar fi de folos cu ceva . Daca ma puteți ajuta cu ceva sfaturi v-as fi recunoscător doresc Să realizez un filtraj pentru două module de amplificare ce folosesc doua perechi de 1943/5200 ,mulțumesc. Link spre comentariu
Romica_t Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Uita-te prin asta, e de folos http://www.ti.com/lit/an/snaa057b/snaa057b.pdf Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) @Romica_t, PDF-ul ala a fost demontat de colegul @Victor in trecut. Are bubele lui. E un bun inceput insa. Alt topic la mişto. Poate @Shambala transeaza. Editat Februarie 12, 2019 de Thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 De ce apare in poza de avatar Dj Lego ? Link spre comentariu
Mircea Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Pai nu e clar? Asta e topic la mişto, al unui coleg pus pe şotii. Nimeni nu poate face involuntar atatea greseli. Link spre comentariu
manolo Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 De o perioada este o hemoragie de nou veniti cu intrebari cretine ,am si o banuiala cine sint asa zisi nou veniti, Link spre comentariu
validae Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Userul apare înregistrat pe 18 Iunie 2014....deci ori e înregistrat ,,pe bune,, mai demult, ori e un hacker dat naibii de bun.Nu cred că e prea probabilă varianta a doua.... Dacă ați ști câți vizitatori nelogați urmăresc forumul ăsta, nu v-ar mira așa de tare numărul mare de ,,nou veniți,,......mulți văd aici ceva interesant și își fac cont numai ca să poată să vadă atașamentele sau să-și rezolve o problemă, apoi nu mai revin sau revin doar dacă mai au iar belele cu tehnica de prin casă. Editat Februarie 12, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Olteanu Daniel Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Nu sunt haker și nici cine crede.ti voi nu știu ce avatar va apare ... Eu am deschis anul trecut un topic cu construcția unei amplificări formata din 2 module cumpărate după numai știu ce site care s.a dezbătut ceva timp nu este caterinca topicul chiar as avea nevoie de ceva sfaturi ... Editat Februarie 12, 2019 de Olteanu Daniel citare inutilă a propriei postări Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum