Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Vestel 17IPS62

Vizitator mihai_mgd

Postări Recomandate

La 15.02.2019 la 12:28, misuraelectronic a spus:

:92

:mort

hai ,  ca  esti  MORTAL , amice ...:rade:

Vezi ca trebuie sa vin pana la Costica LCD si atunci te caut si pe tine , doar sa dai o bere , sau sa dau o bere nu pentru alceva , si sa ne cunoastem , eu nu ma supar , si pe aceasta tema tot prietenii ramanem sper , daca nu mai glumim atunci nu ne mai consideram oameni ci masinarii :reytre daca te-am suparat atunci imi cer mii de scuze :reytre

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

Vezi ca trebuie sa vin pana la Costica LCD si atunci te caut si pe tine , doar sa dai o bere , sau sa dau o bere nu pentru alceva , si sa ne cunoastem , eu nu ma supar , si pe aceasta tema tot prietenii ramanem sper , daca nu mai glumim atunci nu ne mai consideram oameni ci masinarii :reytre daca te-am suparat atunci imi cer mii de scuze :reytre

Un gest frumos, așa este normal. Când mă duc acasă la casa părintescă din Costieni, jud Buzău, cănd trec prin Buzău dacă ne întâlnim, dau si eu o bere.:aplauze

Link spre comentariu
Acum 2 ore, horhogea a spus:

Un gest frumos, așa este normal. Când mă duc acasă la casa părintescă din Costieni, jud Buzău, cănd trec prin Buzău dacă ne întâlnim, dau si eu o bere.:aplauze

Nu prea cred ca dai o bere , daca dai trimite si iti dau adresa :aplauze:aplauze

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Buna ziua domnilor!Am o sursa de asta si eu arsa,am gasit mosfetul Q3 in scurt,diode 2buc RL207 in scurt,probabil si integratul BM1Q00XFJ e afectat.Va rog sa-mi spuna cineva,ca la mosfetul lipit pe dosul placii,Q3,care este codul ;ca nu gasesc nicaieri cu codul de pe el:70R600P.In schema gasita pe aici din discutii ,am vazut ca-s doua mosuri unul linga altul,dar placa este cu unul numai...Multumesc mult!

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Am aprox 4,77v pe blk-on si 3,2v pe dim.

Unul din led,uri e mai "copt", i-a cazut lupa ptr ca se vede ca nu a facut contact termic bun bareta cu tabla sasiului.

Editat de Letcon
Link spre comentariu
Acum 5 minute, lucadorin a spus:

Aproape sigur leduri defecte, chiar dacă se aprind la ,,rece ". Sau contacte imperfecte la leduri sau la conexiuni!

Da, le-am verificat doar cu multimetrul.

Am miscat si cablajul in zona conectorilor sa faca contact.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări