Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa Vestel 17IPS62

Vizitator mihai_mgd

Postări Recomandate

Vizitator mihai_mgd

Un TV noname Finlux (32fhb5600) a crapat de la o furtuna si deocamdata banuiesc sursa deoarece fuzibilul de pe ea se arde instant  la inlocuire, nu stiu inca daca sunt arse alte componente. Probabil o sa incerc sa o repar dar parca vad ca nu o sa am timp pentru reparatie si nici nu prea mai activez pe partea de depanare de ani buni (ca atare cel mai rapid e sa cumpar o alta sursa). Din ce am vazut pana acum nu e suficient sa caut doar dupa 17IPS62, trebuie sa adaug si informatia continuta in zona barcode, in cazul meu ar fi:

27877443

23367482

TH6 17913A AA

Se gasesc asemenea surse pe ebay si sunt vandute in baza codului de sursa si a codului din mijloc din zona barcode (respectiv 17IPS62 si 23367482). Este ok sa caut\cumpar doar dupa aceste 2 coduri?

2019-02-12 01.25.36.jpg

Editat de mihai_mgd
Link spre comentariu
Vizitator mihai_mgd
12 hours ago, dan cod said:

Probabil are puntea dusa.

nu e puntea, aia e cel mai usor de masurat. la fel condesatorii

Banuiesc MOSFET-ul, ic-ul sau, mai nasol, chopper-ul

13 hours ago, Florinel TV said:

Trimite sursa la mine si o repar eu , daca nu se poate face iti trimit alta sursa buna ca am pe stok

merci de propunere dar costul de expeditie + reparatie ma duce cam prin aceeasi zona cu a cumpara de pe eBay

PS este in scurt 1Q001

Editat de mihai_mgd
Link spre comentariu

In zona cu vopsea neagra ai 3 coduri .

Codul sursei este cel din mijloc .

Daca iei alta sursa o sa fie nevoie de mici modificari pe partea de backlight .

Sigur se gaseste cineva sa o repare in tara si asa scutiti timpul de asteptare pentru cumpararea de pe ebay .

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 2 ore, razvan-l1 a spus:

Sigur se gaseste cineva sa o repare in tara si asa scutiti timpul de asteptare pentru cumpararea de pe ebay .

Eu iam spus dar nu vrea sa inteleaga , o sa inteleaga el atunci cind va lua o mare teapa de pe ebay :d :d

Link spre comentariu
Vizitator mihai_mgd
16 hours ago, Florinel TV said:

Eu iam spus dar nu vrea sa inteleaga , o sa inteleaga el atunci cind va lua o mare teapa de pe ebay :d :d

Ce mi-ai spus? Ce nu "inteleg"? Mi-ai propus sa-ti trimit modulul si atat! (Un sincer multumesc pana atunci.) Cred ca am raspuns civilizat, e cazul sa fii zeflemitor?

Credeam ca e un forum in care se poate cere ajutorul celor ce tin legatura cu electronica, ma insel cumva?

Nu sunt novice in electronica, m-am reprofilat ca meserie si atat! Activez in alt domeniu. Nu mai am timp si cateodata e mai rapid sa cumpar de pe ebay. Daca chestiile cumparate nu functioneaza imi recuperez banii, nu sunt novice in cumparaturile de pe site-uri (merci de "grija").

18 hours ago, razvan-l1 said:

Multumesc de suport, asta era raspunsul cerut la intrebarea mea. In prima faza o sa incerc sa repar sursa si daca nu merge o sa o cumpar loco sau de pe enay

Editat de mihai_mgd
Link spre comentariu

Stim cu toti ca se poate lua teapa pe ebay , uite ce am spus aici deci , eu vreau sa te ajut , daca ai inteles alceva atunci asta este , eu nu imi bat joc de colegi , citeodata se mai intimpla dar imi pare rau dupa ca eu sunt cu Dumnezeu si cred in el , multa bafta in continuare si daca vam suparat atunci imi cer scuze

La 12.02.2019 la 10:44, Florinel TV a spus:

Trimite sursa la mine si o repar eu , daca nu se poate face iti trimit alta sursa buna ca am pe stok

Link spre comentariu
Acum 2 minute, misuraelectronic a spus:

:rade:...:mort

este  preot  omul ,  ce  n-ati  inteles  pina  acum ?

Nebunia ta nu am inteleso nici o data :d eu te intreb acum tu esti prost sau te faci?

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

... eu nu imi bat joc de colegi , citeodata se mai intimpla dar imi pare rau dupa  ...

:92

2 hours ago, Florinel TV said:

ca eu sunt cu Dumnezeu si cred in el 

:mort

hai ,  ca  esti  MORTAL , amice ...:rade:

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări