Vizitator mihai_mgd Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Un TV noname Finlux (32fhb5600) a crapat de la o furtuna si deocamdata banuiesc sursa deoarece fuzibilul de pe ea se arde instant la inlocuire, nu stiu inca daca sunt arse alte componente. Probabil o sa incerc sa o repar dar parca vad ca nu o sa am timp pentru reparatie si nici nu prea mai activez pe partea de depanare de ani buni (ca atare cel mai rapid e sa cumpar o alta sursa). Din ce am vazut pana acum nu e suficient sa caut doar dupa 17IPS62, trebuie sa adaug si informatia continuta in zona barcode, in cazul meu ar fi: 27877443 23367482 TH6 17913A AA Se gasesc asemenea surse pe ebay si sunt vandute in baza codului de sursa si a codului din mijloc din zona barcode (respectiv 17IPS62 si 23367482). Este ok sa caut\cumpar doar dupa aceste 2 coduri? Editat Februarie 11, 2019 de mihai_mgd Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Trimite sursa la mine si o repar eu , daca nu se poate face iti trimit alta sursa buna ca am pe stok Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Probabil are puntea dusa. Link spre comentariu
yokoono Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Si daca s-a dus puntea inseamna ca a intrat alternativ in el. Asa ca a mai luat multe dupa ea. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Poate sa fie puntea , condul , mosfetul , ic-ul etc. pina nu se face o investigatie nu se stie ce este defect Link spre comentariu
Vizitator mihai_mgd Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) 12 hours ago, dan cod said: Probabil are puntea dusa. nu e puntea, aia e cel mai usor de masurat. la fel condesatorii Banuiesc MOSFET-ul, ic-ul sau, mai nasol, chopper-ul 13 hours ago, Florinel TV said: Trimite sursa la mine si o repar eu , daca nu se poate face iti trimit alta sursa buna ca am pe stok merci de propunere dar costul de expeditie + reparatie ma duce cam prin aceeasi zona cu a cumpara de pe eBay PS este in scurt 1Q001 Editat Februarie 12, 2019 de mihai_mgd Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) In zona cu vopsea neagra ai 3 coduri . Codul sursei este cel din mijloc . Daca iei alta sursa o sa fie nevoie de mici modificari pe partea de backlight . Sigur se gaseste cineva sa o repare in tara si asa scutiti timpul de asteptare pentru cumpararea de pe ebay . Editat Februarie 13, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 cel mai bine e sa spui si ce mainboard foloseste(cu ce e imperecheata) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Acum 2 ore, razvan-l1 a spus: In zona cu vopsea neagra ai 3 coduri . Codul sursei este cel din mijloc . Daca iei alta sursa o sa fie nevoie de mici modificari pe partea de backlight . Sigur se gaseste cineva sa o repare in tara si asa scutiti timpul de asteptare pentru cumpararea de pe ebay . Eu iam spus dar nu vrea sa inteleaga , o sa inteleaga el atunci cind va lua o mare teapa de pe ebay Link spre comentariu
Vizitator mihai_mgd Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 (editat) 16 hours ago, Florinel TV said: Eu iam spus dar nu vrea sa inteleaga , o sa inteleaga el atunci cind va lua o mare teapa de pe ebay Ce mi-ai spus? Ce nu "inteleg"? Mi-ai propus sa-ti trimit modulul si atat! (Un sincer multumesc pana atunci.) Cred ca am raspuns civilizat, e cazul sa fii zeflemitor? Credeam ca e un forum in care se poate cere ajutorul celor ce tin legatura cu electronica, ma insel cumva? Nu sunt novice in electronica, m-am reprofilat ca meserie si atat! Activez in alt domeniu. Nu mai am timp si cateodata e mai rapid sa cumpar de pe ebay. Daca chestiile cumparate nu functioneaza imi recuperez banii, nu sunt novice in cumparaturile de pe site-uri (merci de "grija"). 18 hours ago, razvan-l1 said: In zona cu vopsea neagra ai 3 coduri . Codul sursei este cel din mijloc . Daca iei alta sursa o sa fie nevoie de mici modificari pe partea de backlight . Sigur se gaseste cineva sa o repare in tara si asa scutiti timpul de asteptare pentru cumpararea de pe ebay . Multumesc de suport, asta era raspunsul cerut la intrebarea mea. In prima faza o sa incerc sa repar sursa si daca nu merge o sa o cumpar loco sau de pe enay Editat Februarie 14, 2019 de mihai_mgd Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Schema o gasesti la o simpla cautare cu gogu. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Stim cu toti ca se poate lua teapa pe ebay , uite ce am spus aici deci , eu vreau sa te ajut , daca ai inteles alceva atunci asta este , eu nu imi bat joc de colegi , citeodata se mai intimpla dar imi pare rau dupa ca eu sunt cu Dumnezeu si cred in el , multa bafta in continuare si daca vam suparat atunci imi cer scuze La 12.02.2019 la 10:44, Florinel TV a spus: Trimite sursa la mine si o repar eu , daca nu se poate face iti trimit alta sursa buna ca am pe stok 1 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 1 hour ago, Florinel TV said: ... ca eu sunt cu Dumnezeu si cred in el ... ... este preot omul , ce n-ati inteles pina acum ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Acum 2 minute, misuraelectronic a spus: ... este preot omul , ce n-ati inteles pina acum ? Nebunia ta nu am inteleso nici o data eu te intreb acum tu esti prost sau te faci? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) 2 hours ago, Florinel TV said: ... eu nu imi bat joc de colegi , citeodata se mai intimpla dar imi pare rau dupa ... 2 hours ago, Florinel TV said: ca eu sunt cu Dumnezeu si cred in el hai , ca esti MORTAL , amice ... Editat Februarie 15, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum