Stavarache.i Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Buna seara. Ma confrunt cu o problema la o combina audio Sony Genezi MHC-EC69 la care intra protectia si se opreste cand volumul ajunge la 10. Aveti idee cam care este cauza si la ce trebuie sa ma uit ? Protectia de regula trebuie sa intre cand ceva este in scurt daca nu ma insel, si se opreste pentru a nu se arde ceva. Pot sa fie finalii dusi ? Mentionez ca a mai facut asa si si-a revenit, dar acum nu mai vrea. Combina nu este a mea, spun din ce mi-a spus proprietarul. Maine am sa merg sa o iau pentru studiat, si am lansat topicul in speranta ca poate reusesc sa o salvez. Astept pareri si idei despre problema. Seara buna Link spre comentariu
Stavarache.i Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Aseara m-am gandit si la varianta ca ventilatorul de reacire sa fie ars sau blocat de praf, si sa se incinga asa de tare incat sa intre protectia. De asta ce ziceti, ar fi posibila varianta asta ? Oare sa se incalzeasca asa de repede chiar daca nu este solicitata ca si volum ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Este posibil sa fie si ventilatorul dus si ia intra in protectie daca nul vede , sau finalii sau finalul cu probleme contacte imperfecte la el relipestei pinii , pina nu o desfaci nu stii ce are defect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum