Vizitator Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) 1 hour ago, vergil said: Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul .O OK, o sa ma uit acum in lada cu maimute sa vad ce gasesc...La noi in talcioc un monitor de 17 inch il iei cu 15-20 de lei..... Am inumarat vre-o treizeci de placute dar din pacate niciuna nu se aseamana cu ce ai nevoie.... Editat Februarie 15, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 16, 2019 Partajează Postat Februarie 16, 2019 Acum 17 ore, vergil a spus: Va salut stimati domni . Nu am mai postat fiindca am comandat memorii la TME si am asteptat sa vina . Am luat SST25VF010A si 24C16 si altele . PM25LV010A , nu aveau , sper ca sant la fel . SST25VF010A , nu o pot scrie , programatorul zice ca nu agreeaza . Vede memoria ,o citeste (este goala),zice ca „are blank” la verificare zice ca este ok . Am dat ptr scriere program dar si auto, ecelasi rezultat . Sa nu fie binu-rile bune ? Sa se fi stricat/defectat programatorul ? Pe 24C16 , am scris /am sters fara probleme . Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul . Oare trebuie setat la scriere ptr alt tip de memorie . Am mai patit asta , nu voia cu nici un chip sa scrie pe tipul care scria pe memorie . Aici pe forum mi sa sugerat sa scriu altceva inainte de scriere . Daca nu or mai fi solutii ,pleaca cum a venit . Munca de sisif . @iulian , nu inteleg cum sta treaba cu conectarea la pc . Ce utilitar se ocupa de asta ? Cabluri am de toate natiile , pc-ul este potent cat decat . Ceva informatii poate pe viitor nu se stie . La tv-uri am vazut ca se practica . Va doresc numai bine . Cred ca nu recunoaste programatorul memoria , este memoria in lista? Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 16, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2019 Este in lista , exact cum scrie pe ea . Am incercat sa scriu un dump pe o memorie 25q16 , si a mers . Nu stiu ce sa mai cred Orcum , trebuie sa va multumesc de ajutor , la toti . Monitorul a plecat cum a vernit . Wechend placut Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum