Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IH171D LCD MONITOR

vergil

Postări Recomandate

1 hour ago, vergil said:

Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo  nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul .O

OK, o sa ma uit acum in lada cu maimute sa vad ce gasesc...La noi in talcioc un monitor de 17 inch il iei cu 15-20 de lei.....

Am inumarat vre-o treizeci de placute dar din pacate niciuna nu se aseamana cu ce ai nevoie....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

11

• bobo

5

• iuliantv

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

Acum 17 ore, vergil a spus:

Va salut stimati domni .

Nu am mai postat fiindca am comandat memorii la TME si am asteptat sa vina .

Am luat SST25VF010A  si  24C16 si altele .  PM25LV010A , nu aveau , sper ca sant la fel .

SST25VF010A , nu o pot scrie , programatorul zice ca nu agreeaza . Vede memoria ,o citeste (este goala),zice ca „are blank”  la verificare zice ca este ok  . Am dat ptr scriere program dar si auto, ecelasi rezultat . 

Sa nu fie binu-rile bune ?

Sa se fi stricat/defectat  programatorul ?

Pe 24C16 , am scris /am sters fara probleme .

Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo  nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul .

Oare trebuie setat la scriere  ptr alt tip de memorie . Am mai patit asta , nu voia cu nici un chip sa scrie pe tipul care scria pe memorie . Aici pe forum mi sa sugerat sa scriu altceva inainte de scriere .

Daca nu or mai fi solutii ,pleaca cum a venit . Munca de sisif .

@iulian , nu inteleg cum sta treaba cu conectarea la pc . Ce utilitar se ocupa de asta ? Cabluri am de toate natiile , pc-ul este potent cat decat . Ceva informatii poate pe viitor nu se stie . La tv-uri am vazut ca se practica . 

Va doresc numai bine .

Cred ca nu recunoaste programatorul memoria , este memoria in lista?

Link spre comentariu

Este in lista ,  exact cum  scrie pe ea .

Am incercat sa scriu un dump pe o memorie 25q16 , si a mers  .  Nu stiu ce sa mai cred 

Orcum , trebuie sa va multumesc de ajutor , la toti . 

Monitorul a plecat cum a vernit .

Wechend placut 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări