Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

IH171D LCD MONITOR

vergil

Postări Recomandate

poate sant blocate tastele?

Function Key Lock:   Press the ?<?, ?>?  and  the  ?Menu?  buttons simultaneously to enable the Function Key Lock. When the Function Key Lock is enabled, only the Power button is active. Press the ?<, ?>?  and  the  ?Menu?buttons simultaneously again to unlock the function keys. 

vad ca are scl sda pe pinii 12-15 vga daca aveti rt809 e de folos,cred

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vergil

11

• bobo

5

• iuliantv

3

• Florinel TV

3

Top autori în acest subiect

3 minutes ago, iuliantv said:

poate sant blocate tastele?

Function Key Lock:   Press the ?<?, ?>?  and  the  ?Menu?  buttons simultaneously to enable the Function Key Lock. When the Function Key Lock is enabled, only the Power button is active. Press the ?<, ?>?  and  the  ?Menu?buttons simultaneously again to unlock the function keys. 

vad ca are scl sda pe pinii 12-15 vga daca aveti rt809 e de folos,cred

E si aceasta poate o metoda spre rezolvare, dar totusi trebuia sa posteze seria de la placuta main, ca sa-l putem ajuta, pentru ca sincer sa fiu acest coleg chiar merita ajutat...am dezmembrat zeci de monitoare de 17 inch si de 19 inch cu displayuri sparte si am pastrat doar digitala si sursa care sunt ok, deci mie mi-ar fi usor sa rascolesc in cutia cu "maimute" ca sa gasesc o placa si sa salvez dumpul din SPI, dar el trebuia sa spuna de la inceputul topicului ce serie are digitala.....nu mai spun nimic ca ma fac de ras :rade:

Link spre comentariu

Am incercat cum spune @iuliantv . Se blocheaza tastele si se deblocheaza . dar nu vrea sa ia alte comenzi .

Cer scuze ca nu am dat detaliile acestea de la inceput . Am crezut ca nu e chiar ca in cazul tv-urilor ,

Seria la placuta 715G2565-1

Am atasat si poze ptr conformitate .

auts14.jpg

90pw06.jpg

folm6x.jpg

Link spre comentariu

Acum am vazut care este treaba cu pm25lv010

Nu este buna . Am o mulime de memorii prin sertar dar din acesta nu am .

Am incercat sa o sterg/scriu cu dumpul dat de @bobo , si nu pot face nimic , decat sa o citesc , Dumpul existent pe ea l-am comparat vizual cu cel  dat de  @bobo , si este diferenta foarte mare . Am dato jos de pe placa , in speranta ca asa o pot aranja . Nu merge . Am incercat cu clestele Pomona , si direct pe programator .

Programatorul zice ca  „are not nul”   si   „dezagrement ” (sper ca am retinut bine ) . Cand apare acestea nu mai faci nimic cu memoria respectiva .

Acum ....stie cineva de unde unde as putea comanda PM25LV010A ?

Eu am cautat dar fara succes . De pe unde am mai comandat , nu au auzit de asa ceva .

Sau .....nu poate fi inlocuit cu altfel de SPI gen   25Qxxx  ?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, vergil a spus:

Acum am vazut care este treaba cu pm25lv010

Nu este buna . Am o mulime de memorii prin sertar dar din acesta nu am .

Am incercat sa o sterg/scriu cu dumpul dat de @bobo , si nu pot face nimic , decat sa o citesc , Dumpul existent pe ea l-am comparat vizual cu cel  dat de  @bobo , si este diferenta foarte mare . Am dato jos de pe placa , in speranta ca asa o pot aranja . Nu merge . Am incercat cu clestele Pomona , si direct pe programator .

Programatorul zice ca  „are not nul”   si   „dezagrement ” (sper ca am retinut bine ) . Cand apare acestea nu mai faci nimic cu memoria respectiva .

Acum ....stie cineva de unde unde as putea comanda PM25LV010A ?

Eu am cautat dar fara succes . De pe unde am mai comandat , nu au auzit de asa ceva .

Sau .....nu poate fi inlocuit cu altfel de SPI gen   25Qxxx  ?

incercati 25q16 fum nu iese in nici un caz,pinii ca si configuratie sant identici

Link spre comentariu
30 minutes ago, iuliantv said:

incercati 25q16 fum nu iese in nici un caz,pinii ca si configuratie sant identici

Merge fara discutie dar nu cred ca-i incape pe placa, ca 25Q16 are formatul mai mare....

Link spre comentariu

@bobo 

Are functia „Detect” si  „chip search”

@iuliantv 

Am sa incerc , sa vedem mere or ba . dar mai intai sa vad daca mai am , stiu ca am avut .

Daca nu maine fac comanda la Farnel ca am vazut cau memorii de mai multe tipuri inclusiv asta 

@andrei

Nu am RT

Editat de vergil
Link spre comentariu
1 oră în urmă, vergil a spus:

@bobo 

Are functia „Detect” si  „chip search”

@iuliantv 

Am sa incerc , sa vedem mere or ba . dar mai intai sa vad daca mai am , stiu ca am avut .

Daca nu maine fac comanda la Farnel ca am vazut cau memorii de mai multe tipuri inclusiv asta 

@andrei

Nu am RT

poate nu la asta sa referit,sant moitoare care fac update prin vga doar conectate la pc,dar trebuie sa ai 2 porturi unul vga pentru monitor de update(si inca unul,vga,hdmi,dvi) pe care sa ruleze windowsul sa vezi ce se intampla,sau un laptop cu iesire vga,pe mufa vga ai scl sda prin care poti comunica cu utilitarul potrivit procesorului,eu am facut prima oara un samsung ,retur de la reprezentanta ca e placa de baza defecta si trebuie schimbata,asa e cu reprezentanta ,doar schimba placi

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Va salut stimati domni .

Nu am mai postat fiindca am comandat memorii la TME si am asteptat sa vina .

Am luat SST25VF010A  si  24C16 si altele .  PM25LV010A , nu aveau , sper ca sant la fel .

SST25VF010A , nu o pot scrie , programatorul zice ca nu agreeaza . Vede memoria ,o citeste (este goala),zice ca „are blank”  la verificare zice ca este ok  . Am dat ptr scriere program dar si auto, ecelasi rezultat . 

Sa nu fie binu-rile bune ?

Sa se fi stricat/defectat  programatorul ?

Pe 24C16 , am scris /am sters fara probleme .

Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo  nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul .

Oare trebuie setat la scriere  ptr alt tip de memorie . Am mai patit asta , nu voia cu nici un chip sa scrie pe tipul care scria pe memorie . Aici pe forum mi sa sugerat sa scriu altceva inainte de scriere .

Daca nu or mai fi solutii ,pleaca cum a venit . Munca de sisif .

@iulian , nu inteleg cum sta treaba cu conectarea la pc . Ce utilitar se ocupa de asta ? Cabluri am de toate natiile , pc-ul este potent cat decat . Ceva informatii poate pe viitor nu se stie . La tv-uri am vazut ca se practica . 

Va doresc numai bine .

Editat de vergil
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări