iuliantv Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 poate sant blocate tastele? Function Key Lock: Press the ?<?, ?>? and the ?Menu? buttons simultaneously to enable the Function Key Lock. When the Function Key Lock is enabled, only the Power button is active. Press the ?<, ?>? and the ?Menu?buttons simultaneously again to unlock the function keys. vad ca are scl sda pe pinii 12-15 vga daca aveti rt809 e de folos,cred Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 3 minutes ago, iuliantv said: poate sant blocate tastele? Function Key Lock: Press the ?<?, ?>? and the ?Menu? buttons simultaneously to enable the Function Key Lock. When the Function Key Lock is enabled, only the Power button is active. Press the ?<, ?>? and the ?Menu?buttons simultaneously again to unlock the function keys. vad ca are scl sda pe pinii 12-15 vga daca aveti rt809 e de folos,cred E si aceasta poate o metoda spre rezolvare, dar totusi trebuia sa posteze seria de la placuta main, ca sa-l putem ajuta, pentru ca sincer sa fiu acest coleg chiar merita ajutat...am dezmembrat zeci de monitoare de 17 inch si de 19 inch cu displayuri sparte si am pastrat doar digitala si sursa care sunt ok, deci mie mi-ar fi usor sa rascolesc in cutia cu "maimute" ca sa gasesc o placa si sa salvez dumpul din SPI, dar el trebuia sa spuna de la inceputul topicului ce serie are digitala.....nu mai spun nimic ca ma fac de ras Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Am incercat cum spune @iuliantv . Se blocheaza tastele si se deblocheaza . dar nu vrea sa ia alte comenzi . Cer scuze ca nu am dat detaliile acestea de la inceput . Am crezut ca nu e chiar ca in cazul tv-urilor , Seria la placuta 715G2565-1 Am atasat si poze ptr conformitate . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Caut astazi, daca gasesc placuta o sa postez dumpurile aici Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 incercati acest dump scos dintr-un benq. daca tot nu prea am de lucru azi am cautat prin placile de monitoare si am salvat acest dump. Pm25LV010.bin Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Acum am vazut care este treaba cu pm25lv010 Nu este buna . Am o mulime de memorii prin sertar dar din acesta nu am . Am incercat sa o sterg/scriu cu dumpul dat de @bobo , si nu pot face nimic , decat sa o citesc , Dumpul existent pe ea l-am comparat vizual cu cel dat de @bobo , si este diferenta foarte mare . Am dato jos de pe placa , in speranta ca asa o pot aranja . Nu merge . Am incercat cu clestele Pomona , si direct pe programator . Programatorul zice ca „are not nul” si „dezagrement ” (sper ca am retinut bine ) . Cand apare acestea nu mai faci nimic cu memoria respectiva . Acum ....stie cineva de unde unde as putea comanda PM25LV010A ? Eu am cautat dar fara succes . De pe unde am mai comandat , nu au auzit de asa ceva . Sau .....nu poate fi inlocuit cu altfel de SPI gen 25Qxxx ? Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 daca aveti drum prin BUZAU va dau cadou tot modulul digital de unde am scos memoria. cu ce cititi memoria? avr postal?o cititi pe auto? Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 CH341 Nu am avut probleme nicioadata Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Cu auto detect sau selectati manual tipul memoriei? Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Acum 2 ore, vergil a spus: Acum am vazut care este treaba cu pm25lv010 Nu este buna . Am o mulime de memorii prin sertar dar din acesta nu am . Am incercat sa o sterg/scriu cu dumpul dat de @bobo , si nu pot face nimic , decat sa o citesc , Dumpul existent pe ea l-am comparat vizual cu cel dat de @bobo , si este diferenta foarte mare . Am dato jos de pe placa , in speranta ca asa o pot aranja . Nu merge . Am incercat cu clestele Pomona , si direct pe programator . Programatorul zice ca „are not nul” si „dezagrement ” (sper ca am retinut bine ) . Cand apare acestea nu mai faci nimic cu memoria respectiva . Acum ....stie cineva de unde unde as putea comanda PM25LV010A ? Eu am cautat dar fara succes . De pe unde am mai comandat , nu au auzit de asa ceva . Sau .....nu poate fi inlocuit cu altfel de SPI gen 25Qxxx ? incercati 25q16 fum nu iese in nici un caz,pinii ca si configuratie sant identici Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 30 minutes ago, iuliantv said: incercati 25q16 fum nu iese in nici un caz,pinii ca si configuratie sant identici Merge fara discutie dar nu cred ca-i incape pe placa, ca 25Q16 are formatul mai mare.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Rezolvarea e prin VGA;nu trebuia scos nimic. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) @bobo Are functia „Detect” si „chip search” @iuliantv Am sa incerc , sa vedem mere or ba . dar mai intai sa vad daca mai am , stiu ca am avut . Daca nu maine fac comanda la Farnel ca am vazut cau memorii de mai multe tipuri inclusiv asta @andrei Nu am RT Editat Februarie 12, 2019 de vergil Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) 1 oră în urmă, vergil a spus: @bobo Are functia „Detect” si „chip search” @iuliantv Am sa incerc , sa vedem mere or ba . dar mai intai sa vad daca mai am , stiu ca am avut . Daca nu maine fac comanda la Farnel ca am vazut cau memorii de mai multe tipuri inclusiv asta @andrei Nu am RT poate nu la asta sa referit,sant moitoare care fac update prin vga doar conectate la pc,dar trebuie sa ai 2 porturi unul vga pentru monitor de update(si inca unul,vga,hdmi,dvi) pe care sa ruleze windowsul sa vezi ce se intampla,sau un laptop cu iesire vga,pe mufa vga ai scl sda prin care poti comunica cu utilitarul potrivit procesorului,eu am facut prima oara un samsung ,retur de la reprezentanta ca e placa de baza defecta si trebuie schimbata,asa e cu reprezentanta ,doar schimba placi Editat Februarie 12, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 (editat) Va salut stimati domni . Nu am mai postat fiindca am comandat memorii la TME si am asteptat sa vina . Am luat SST25VF010A si 24C16 si altele . PM25LV010A , nu aveau , sper ca sant la fel . SST25VF010A , nu o pot scrie , programatorul zice ca nu agreeaza . Vede memoria ,o citeste (este goala),zice ca „are blank” la verificare zice ca este ok . Am dat ptr scriere program dar si auto, ecelasi rezultat . Sa nu fie binu-rile bune ? Sa se fi stricat/defectat programatorul ? Pe 24C16 , am scris /am sters fara probleme . Daca ar fi din cauza binului , rog pe domnul Costica , daca are sa puna un bin . Nici cu cel de la @bobo nu se poate scrie , din cauza asta zic ca sa dus programatorul . Oare trebuie setat la scriere ptr alt tip de memorie . Am mai patit asta , nu voia cu nici un chip sa scrie pe tipul care scria pe memorie . Aici pe forum mi sa sugerat sa scriu altceva inainte de scriere . Daca nu or mai fi solutii ,pleaca cum a venit . Munca de sisif . @iulian , nu inteleg cum sta treaba cu conectarea la pc . Ce utilitar se ocupa de asta ? Cabluri am de toate natiile , pc-ul este potent cat decat . Ceva informatii poate pe viitor nu se stie . La tv-uri am vazut ca se practica . Va doresc numai bine . Editat Februarie 15, 2019 de vergil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum