Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 37pfl8404h/12

cornel1962

Postări Recomandate

Tv-ul din titlu, echipat cu sasiu q548.1ela....la introducerea in priza semnalizeaza led-ul de 19/20 ori si cam atat, cateodata apare sigla cateva sec.(2/3 max.) Are cineva un soft ptr. USB ? Multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cornel1962

13

• yokoono

7

• iuliantv

4

• dan-a2

1

am incercat cu ala de pe site-ul lor, poate nu am procedat eu bine !!! O sa mai incerc mai tarziu, poate are totusi cineva unul ok.

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Acum 25 minute, dan-a2 a spus:

Cumva cu MB de Vestel ??

Citat

nu este  vestel

Acum 41 minute, cornel1962 a spus:

...se pare softul pe care l-am gasit pe site-ul lor , nu are nici-o treaba cu ce caut eu....

https://www.philips.ro/c-p/37PFL8404H_12/televizor-lcd-cu-ambilight-spectra-si-pixel-precise-hd/support

asta e oficial 

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?ctn=37PFL8404H/12&scy=CN&slg=ENG

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, cornel1962 a spus:

Tv-ul din titlu, echipat cu sasiu q548.1ela....la introducerea in priza semnalizeaza led-ul de 19/20 ori si cam atat, cateodata apare sigla cateva sec.(2/3 max.) Are cineva un soft ptr. USB ? Multumesc !

sa nu fie buba in 3v sau 5v,atentie daca buba nu e soft si se apuca de boot-at de pe usb si nu termina,va fi chin mai mare

Link spre comentariu
Acum 12 minute, iuliantv a spus:

...nu este vestel.

l-am luat si de aici , este la fel .....!

Acum 23 minute, yokoono a spus:

La chitul de reparare eu nu am schimbat nimic. Doar cu tasta OK de pe telecomanda apasata.

apasata cat ?

Editat de cornel1962
Link spre comentariu
Acum 1 minut, yokoono a spus:

Pana cand incepe sa clipeasca repede ledul stb sau ledul de pe stick (daca are). Cam 10-20 secunde.

sigur nu vorbiti de philips cu chassis vestel?(acolo e cu tasta ok)nu stiu cum e la astea mai vechi ca nu am prins nici unul cu probleme soft,nu va contrazic doar intreb

Link spre comentariu
Acum 4 minute, yokoono a spus:

Pana cand incepe sa clipeasca repede ledul stb sau ledul de pe stick (daca are). Cam 10-20 secunde.

...asa ma asteptam si eu, dar cu stik-ul bagat, ok apasat si cand bag tv-ul in priza.....in loc sa apara sigla philips 2,3 sec, apare ceva scris de genul Philips upgrade....si se innchide imaginea. nu pot sa citessc mai mult, iar led-ul de stby nu clipeste mai repede.....iar cel de pe stik ramane aprins i continuare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări