alcon Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Am doua perechi de tranzistoare Motorola in capsula TO-66 inscriptionate 120157 si 120226. Am cautat si nu am gasit nimic referitor la acest tip de inscriptionare. Ma puteti ajuta? Va multumesc foarte mult si anticipat. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Faceti-le cadou si ati scapat de grija lor. Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Pe site-ul bitsavers s-ar putea sa gasiti cataloagele. Link spre comentariu
icar Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Probabil sunt piese sortate, nu neaparat foarte bune, folosite la o constructie electronica industriala. Nu cred ca vei afla exact ce sunt, dar orientativ, te poti ghida dupa ce era montajul careia i-au apartinut. Editat Februarie 11, 2019 de icar Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 sau pentru aplicatii militare si atunci e si mai greu de gasit Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Exista sansa sa fi fost produse OEM , " botezate " cu indicativul din nomenclatorul de piese de schimb de la vreo firma ( mare ) ... daca se identifica , se poate face conversia din numerele criptice in denumiri comerciale comestibile . Adica invers de cum ar trebui ... , pe la americani am intalnit asa ceva . Ratiunile imi scapa , desi pot banui cate ceva . Nomenclatorul de piese de schimb e document intern confidential , daca " crapa " ceva ... , cererea de piese de schimb este ( exclusiv ) catre firma , cu pogonul acela de cifre ... Editat Februarie 12, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Pentru inceput sa cautati in cataloagele vechi de la Motorola, sa vedeti ce tranzistoare in TO-66 au produs. Verificati daca oscileaza in RF (oscilator Hartley) si pana la ce frecventa. In cel mai rau caz puteti sa le folositi la stabilizatoare de tensiune - 40V si 0,5A suporta, ca nu sunt handicapate. http://mirror.thelifeofkenneth.com/lib/electronics_archive/ Sigur sunt tranzistoare bipolare ? Ar putea fi si stabilizatoare cu trei terminale. Puneti-le pe un caracteriscop, daca aveti posibilitatea asta. Editat Februarie 12, 2019 de VAX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum