Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) OK, dar babornita are chilometrajul dus la maxim si nu am atitia bani pentru "ENIGMA" ca sa o resetez.. Editat Februarie 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Acum 7 ore, Costica LCD a spus: Trebuie sa le faca si pe acestea cineva ca sunt multi oameni necajiti si saraci in aceasta tara a "spanacului"..eu mai repar rar cite un borcan la cite un batran....., cind i-a mocioaca sau babeta pensia si vine sa-mi faca plata de 100 de lei, eu ii spun sa-mi de-a decat 50 de lei..sa vezi atunci ce mare bucurie il cuprinde pe mosneag..., hai Costica sa-ti dau o tuica sau un pahar de vin, nu pot nea Vasile ca sunt operat, dar daca mi-o dai pe ficata ma descurc eu... da inteleg dar nu as face nici pentru mine asemenea bataie de cap Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 (editat) Ia un Nervocalmin ca sa n-ai batai de cap . Cand sti ce ai de facut e floare la ureche. Editat Februarie 12, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum