Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Salut, stie cineva daca ST92195C3B1/OAZ merge inlocuit direct cu ST92195C3B1/OEO?. Multumesc Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 nu cred ,unul e un tv chinezesc unul e vestel ,in cel mai bun caz s-ar potrivi dar nu va merge cu aceeasi telecomanda,va trebui una vestel Link spre comentariu
horhogea Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 30 minutes ago, Costica LCD said: Salut, stie cineva daca ST92195C3B1/OAZ merge inlocuit direct cu ST92195C3B1/OEO?. Multumesc Nu cred ca merge, dar daca vrei iti dau un bin bun copiat de mine pentru ST92195B1/OEO, cu terminatia OAZ nu am. st92195c3b1 oeo.BIN bun Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 OK, daca e vorba de-asa nu ma mai muncesc degeaba....am crezut ca vre-un coleg a schimbat si stie exact daca merge sau nu merge, bineinteles cu binul aferent procesorului ST92195C3B1/OEO...... Link spre comentariu
horhogea Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Costică, eu zic să nu-l abandonezi, mai așteaptă o zi poate te salvează cineva, nu toți colegii de pe forum au citit postarea ta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 1 minute ago, horhogea said: Costică, eu zic să nu-l abandonezi, mai așteaptă o zi poate te salvează cineva, nu toți colegii de pe forum au citit postarea ta. OK mai astept.... Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) ST92195C3B1/OAZ este in tandem cu jungla TB1238 (probabil un Nippon) ST92195C3B1/OEO este de pe ak37,tandem cu STV2248 (astea din ce m-am uitat si eu pe scheme) Asa ca paralela cu cazul dumitale,saptamana trecuta am avut la reparat un Platinium cu ST92195B5B1/PEJ defect si negasind de cumparat,am adaptat un ST92195C3B1/OER de 11ak36;deci direct nu s-a potrivit. Adaptarea a constat in modificarea cond de la quartz (unul are 27pF ,celalalt 82pF) ,anumiti pini rotiti,anumiti pini polarizati cu rezistente la 5V, inlocuirea memoriei 24C04 a lui "PEJ" cu 24C08 pentru "OER",Pinul 7 de la memorie la varianta "PEJ" e la masa,la varianta "OER" e polarizat la 5V si dus la pin 4 "OER,etc PEJ are pin separat pentru comanda ledului de standby,pe cand OER nu;am legat ledul la 5V printr-o rezistenta "sa fie" o indicatie acolo. Si dupa toata modificarea V-lin nu mi-a mai facut (nici nu mi-am batut capul ca se incadra) si nici nu i-am mai conectat comutarile AV frontale;omul il foloseste doar pe selector. Telecomanda a ramas aceeasi ,doar ca in MENU intra cu un buton de pe la functiile de teletext. De retinut ca si in Platinium si in 11ak36 jungla este STV2246(8),deci probleme de intelegere la SCL SDA nu am avut,dar la dumneata ai jungle diferite ... Editat Februarie 11, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 OK, multumesc tuturor colegilor pentru raspunsuri, am dat borcanu inapoi clientului..... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Acum 6 ore, Costica LCD a spus: Salut, stie cineva daca ST92195C3B1/OAZ merge inlocuit direct cu ST92195C3B1/OEO?. Multumesc Ce sasiu avea acest tv? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Am scapat de el Florine, nici nu mai vreau sa stiu de el.....era o chinezaraie de Nippon.... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Acum 12 minute, Costica LCD a spus: Am scapat de el Florine, nici nu mai vreau sa stiu de el.....era o chinezaraie de Nippon.... Ei atunci nu mergea cu procesorul oeo la urma , nici gand Ca aceste procesoare au softuri diferite Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Acum 6 ore, andrei_ a spus: ST92195C3B1/OAZ este in tandem cu jungla TB1238 (probabil un Nippon) ST92195C3B1/OEO este de pe ak37,tandem cu STV2248 (astea din ce m-am uitat si eu pe scheme) Asa ca paralela cu cazul dumitale,saptamana trecuta am avut la reparat un Platinium cu ST92195B5B1/PEJ defect si negasind de cumparat,am adaptat un ST92195C3B1/OER de 11ak36;deci direct nu s-a potrivit. Adaptarea a constat in modificarea cond de la quartz (unul are 27pF ,celalalt 82pF) ,anumiti pini rotiti,anumiti pini polarizati cu rezistente la 5V, inlocuirea memoriei 24C04 a lui "PEJ" cu 24C08 pentru "OER",Pinul 7 de la memorie la varianta "PEJ" e la masa,la varianta "OER" e polarizat la 5V si dus la pin 4 "OER,etc PEJ are pin separat pentru comanda ledului de standby,pe cand OER nu;am legat ledul la 5V printr-o rezistenta "sa fie" o indicatie acolo. Si dupa toata modificarea V-lin nu mi-a mai facut (nici nu mi-am batut capul ca se incadra) si nici nu i-am mai conectat comutarile AV frontale;omul il foloseste doar pe selector. Telecomanda a ramas aceeasi ,doar ca in MENU intra cu un buton de pe la functiile de teletext. De retinut ca si in Platinium si in 11ak36 jungla este STV2246(8),deci probleme de intelegere la SCL SDA nu am avut,dar la dumneata ai jungle diferite ... mai degraba faceam o pomana de cat sa muncesc atat la un crt Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) N-am muncit mult,cam 2 ore poate,relaxat.Asta pentru mine nu-i asa complicat.... Iar Platiniumul modificat nu-i cu smd-uri. Am pus soclu,apoi piniii care nu trebuiau i-am lasat in aer. Pe urma modificarile care le-am spus mai sus. De ce sa las sa moara un tv daca-l pot repara.... Editat Februarie 11, 2019 de andrei_ Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) 4 hours ago, iuliantv said: mai degraba faceam o pomana de cat sa muncesc atat la un crt Trebuie sa le faca si pe acestea cineva ca sunt multi oameni necajiti si saraci in aceasta tara a "spanacului"..eu mai repar rar cite un borcan la cite un batran....., cind i-a mocioaca sau babeta pensia si vine sa-mi faca plata de 100 de lei, eu ii spun sa-mi de-a decat 50 de lei..sa vezi atunci ce mare bucurie il cuprinde pe mosneag..., hai Costica sa-ti dau o tuica sau un pahar de vin, nu pot nea Vasile ca sunt operat, dar daca mi-o dai pe ficata ma descurc eu... Editat Februarie 11, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Las-o pe fica-sa ,treci la baba ca are rodajul facut . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum