Giony Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Ce înseamnă TIMESHIFT (adică inregistrezi de pe un canal și poți viziona în același timp alt canal?) . Am un Qled și din întâmplarea am activat această funcție și nu-mi mai permite să activez funcția SE DIVIZEAZĂ pentru a trece de pe cablu pe satelit . Rugămintea este și pentru ceilalți care posteaza comentarii. Mulțumesc. Editat Februarie 11, 2019 de validae Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Nu știu ce este acel TIMESHIFTul de la TV dar am afla în două minute. Se referă la posibilitatea de a înregistra un canal in același timp cu vizionarea sa live. Asta oferă posibilitatea de a pune stop pe o transmisiune în timp real și de o relua, adică mă duc la toaleta in timpul meciului de snooker și nu vreau sa pierd o secvență. Este necesar ca TVul sa aibă două tunere pentru a putea înregistra un canal și simultan sa vizionați altul. Editat Februarie 11, 2019 de validae transfer postare din alt topic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum