Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum se parametrizeaza un CSF ?

Vizitator releu

Postări Recomandate

Vizitator releu

Va rog frumos daca puteti sa-mi raspundeti la o astfelde intrebare (CSF=convertor static de frecventa) ? Tocmai m-am lovit de un ABB. Este adevarat faptul ca prin parametrizare trebuie sa cunoastem si caracteristicile sistemului de actionare (cu motor etc)?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• d2134

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Fiecare convertor se parametrizeaza functie de caracteristicile motorului pe care il deserveste si functie de masina pe care o actioneaza motorul. Modul in care se seteaza fiecare parametru este explicat in cartea care insoteste respectivul convertor si difera de la fabricant la fabricant cit si de la tip la tip de aparat. Deasemeni, numarul de parametri si plaja in care fiecare se poate seta depinde de modelul convertorului.Cauta documentatia respectivului tip de convertor, de obicei o cartulie destul de groasa, fie la cel care detine/vinde aparatul, fie pe internet, daca e un tip mai nou, si te vei lamuri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări