GabitzuGMC Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Va salut! Poate cineva sa ma ajute cu un sfat? Am o masina de spalat Bosch Logixx 8 WAS 32741 care pe programul de stoarcere invarte de 3 ori rufele pe urma parca nmotorul nu mai are putere sa le invarta ( se invarte foarte putin - aproape deloc). A mai avut cineva aceasta problema? Cum s-a rezolvat? Pe ecran nu apare nici o eroare. Carbunii au fost verificati. I-am facut chiar si un test la motor din programul service,insa nimic. Sa fie ceva la motor? Sa fie ceva componenta de pe modulul electronic? Link spre comentariu
validae Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Dacă pe modul spălare motorul se învîrte normal, e o problemă a plăcii. Link spre comentariu
GabitzuGMC Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 In programul de spalare ia apa, pe urma invarte foarte putin - aproape deloc. Link spre comentariu
ervinen Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Care cărbuni i-ai verificat frate, ăia din sobă? Mașina aia are motor trifazic cu inverter și cred că tocmai partea de incerter este bolnavă. Link spre comentariu
GabitzuGMC Postat Februarie 14, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2019 Inainte de a posta mai documenteaza-te. Motorul nu este unul cu inverter, ci este unul clasic. S-a găsit și problema. Era de la motor. Avea intre 2 dintre plăcuțele colectoare alăturate valoarea de 6,3 ohmi, toate celelalte având 0,5 ohmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum