Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pret pistol de lipit

Postări Recomandate

Multumesc de raspuns . Mi se pare ca acum va tine mai cald ! Ca idee ... , altfel dorm dezvelit . Inca din armata . Doar la cazurile foarte grave , afara , am folosit sac de dormit , asezat pe foaie de cort , pusa in doua . Sub ea ... tot ce gaseam . Frunze , cetina , paie , hartii , iarba rupta , crengute etc . Noroc cu sacul ... , era canadian , cu puf de gasca , si trei invelisuri ... ultimele doua impermeabile . Dimineata am gasit de cateva ori pe el promoroaca ... Am si acum unul , mai modern , in camara ... , intr - un rucsac cu una - alta . Sper sa nu fie nevoie ... am imbatranit si  nu mai pot dormi nemiscat . In fine ...

Link spre comentariu

Personal ma straduiesc . Numai ca dorintele nu prea asculta ... , asa s - au invatat ! De exemplu , cu ani in urma , mi - am dorit sa am o legatura cu Claudia Schiffer . Semana ( mai de departe , si din spate ) ... , cu o fosta colega de scoala , cu care invatam impreuna . Asiduu ... Gasisem si un punct comun ... , purtam amandoi 47 la pantofarie . Din pacate ... , s - a rezolvat numai 50 % . Adica , eu am vrut ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
13 hours ago, gauss said:

Multumesc de raspuns . Mi se pare ca acum va tine mai cald !

Sa vedeti ce cald ar tina daca v`ar culca in soba mare!

P.S. cind am auzit termenul in copilarie, eu nefiind banatean am avut senzatia ca mai bine tac si intreb dupa aia sa nu ma fac de ris.

Bine am si facut, soba mare fiind camera de oaspeti!

:d

Link spre comentariu

Moderatia e buna oriunde si oricand . Ma rog , prin Ardeal  am dormit in camere din acelea de 5 metri inaltime ,  in care erau 15 grade cand incepea sa se faca focul , si dimineata erau 18 grade . Mai greu dezvelit , probabil de aceea trebuiau " tavanele " de invelit pomenite pe - aici . Eu tin 25 grade in dormitor . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări