Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gaura in butuc de lemn.

Vizitator Cipică

Postări Recomandate

Vizitator Cipică

Buna ziua, 

As vrea sa fac si eu o gaura intr-un butuc, si nu stiu cum sa fac mai exact. M.am chinuit astazi dar nu am reusit nimica si am zis sa apelez la niste profesionisti.

As vrea sa fac niste lampi din butuci, si as vrea sa fac o gaura mai maricica in butuc, sa pot baga becul.

Cine ma poate ajuta va rog foarte frumos!

Multumesc Anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• daniels

1

• mihaighe

1

• GEO 53 BN

1

• eugenbt

1

Top autori în acest subiect

Se gasesc pe la magazinele de bricolat,gen Pr......er, De.......an, Br.......co, Ho.......ch, scule speciale pentru lemn, asemanatoare  carotelor, speciale pentru beton,caramida, etc, cu care poti da gauri cu diametre diferite. Cu o masina de gaurit electrica,portabila,poti da gauri fara  probleme .

Link spre comentariu

baga doar sticla, sa poata sa puna dulia pe exterior. :scarpin

on topic, ai grija la puterea becului, la cat se incalzeste. sa nu inceapa la un moment dat sa fumege lemnul. este o situatie destul de rara, dar m-am izbit la un moment dat de ea (lemn uscat, dat cu lac nitro, bec de 100W...).

Link spre comentariu

Presupun ca e ceva ornamental,deci..becuri de 100W ..nu prea cred !:speriatVarianta lui@validae este ok,atat din punct de vedere al consumului cat si eliminarea unui (potential) pericol de incendiu !:dsgfds

Editat de morocanosul
mistake
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări