Vizitator Cipică Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Buna ziua, As vrea sa fac si eu o gaura intr-un butuc, si nu stiu cum sa fac mai exact. M.am chinuit astazi dar nu am reusit nimica si am zis sa apelez la niste profesionisti. As vrea sa fac niste lampi din butuci, si as vrea sa fac o gaura mai maricica in butuc, sa pot baga becul. Cine ma poate ajuta va rog foarte frumos! Multumesc Anticipat! Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Daca vrei sa bagi un bec (total) bun ar fi un strung. Daca nu poti incerca cu carote. Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Se gasesc pe la magazinele de bricolat,gen Pr......er, De.......an, Br.......co, Ho.......ch, scule speciale pentru lemn, asemanatoare carotelor, speciale pentru beton,caramida, etc, cu care poti da gauri cu diametre diferite. Cu o masina de gaurit electrica,portabila,poti da gauri fara probleme . Link spre comentariu
Vizitator Cipică Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Multumesc frumos de informatii, apreciez!! Link spre comentariu
mihaighe Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Bagi becul cu totu sau numai dulia? Link spre comentariu
eugenbt Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 baga doar sticla, sa poata sa puna dulia pe exterior. on topic, ai grija la puterea becului, la cat se incalzeste. sa nu inceapa la un moment dat sa fumege lemnul. este o situatie destul de rara, dar m-am izbit la un moment dat de ea (lemn uscat, dat cu lac nitro, bec de 100W...). Link spre comentariu
validae Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Aș recomanda să nu băgați becuri cu incandescență în lămpi din lemn, există și varianta cu leduri și care nu are riscul încălzirii periculoase. Link spre comentariu
morocanosul Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 (editat) Presupun ca e ceva ornamental,deci..becuri de 100W ..nu prea cred !Varianta lui@validae este ok,atat din punct de vedere al consumului cat si eliminarea unui (potential) pericol de incendiu ! Editat Februarie 13, 2019 de morocanosul mistake Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum