doru3160 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Acum 3 ore, VAX a spus: Niste tute si niste ciumeti, cu aere si cu salariul marit din motive politice. In facultate doar tocesc, pe minim, nu ca i-ar interesa medicina. Aveti dreptate.Noroc ca mai sunt din astia care citesc pe net si ne ajuta cand avem nevoie. Oare pe ei cine ii ajuta? Din cate se vede, ar cam avea nevoie de ajutor consistent....mansarda e cam avariata. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 21 hours ago, Dan85 said: Daca-ti tai unghiile de la picioare auzi mai bine si dupa ce te cureti in urechi scade si colesterolul. Cum naiba, apare cate unul de le stie pe toate, el a vazut, el a patit, el a facut... Restul lumii sta si se uita la el cu gura cascata. E clar ca nu te tratezi de ce suferi cu adevarat. S-a vazut un caz si mai si, unei femei in varsta i-a disparut cataracta oculara dupa un mic transplant de piele, iar unui pacient i s-a facut transfuzie sanguina sub sedare profunda, cu grupa de sange gresita, si cu ocazia asta a scapat de tuberculoza. Asa sustine autorul acestei carti din anii `50: https://www.okazii.ro/pe-caile-stiintei-l-s-fridland-a200638766?icid=CS11.P.VZ.04.15&ibid=pp_expirat[200638766] Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Sau a scapat tuberculoza de ea . Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Eu stiu un caz cu un nene , nu s - a tratat de nimic , practica meditatii ( pentru altii ) , stia nemteste ... si a ajuns sef de stat ! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Ceva asemanator , mai stie cineva ? Editat Februarie 11, 2019 de gauss Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Cred ca si`a facut si o transfuzie cu singe de berbec. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Altoit... cu trei coarne! Editat Februarie 11, 2019 de gauss Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Ne mai trebuiesc vreo 10 milioane ca el, si vom avea o tara ca afara...altminteri...Floricica Dansatoarea si servitorii tarului de la rasarit ne mananca. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 12, 2019 Partajează Postat Februarie 12, 2019 Zic si eu ca poetu'... bucurosi le - om duce toate . De - o fi schnaps , de - o fi vodka ... macar sa fie originale , nu posirci de hipermarket ! Link spre comentariu
Postări Recomandate