VAX Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Zisasi ca sa bagi o contra. Nu citesti si la dresele indicate, ca e de la site-uri medicale serioase ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 1 oră în urmă, VAX a spus: Cand veti da de dracu, ca nu scapa nimeni de boli, si veti merge la medici degeaba, veti aprecia orice sfat primit de la cei care au trecut prin boli si au ceva experienta in tratarea lor. Lasati omul in pace, ca de cand a descoperit tiamina ca panaceu universal, le-a aratat un deget tuturor medicilor aia fraieri, care au invatat degeaba...niste figuranti. Stii ce m-a mirat? Ca omul nici nu ti-a spus ce boala are, dar tu i-ai si schimbat tratamentul. Pai se cade sa faci asta? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Poate are un glob de cristal și vede în el. Poate-l și închiriază ca să rezolv și eu mai repede unele probleme de depanare..... Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Măi oameni buni , eu v-am intrebat de unde pot lua Pranarom . Am avut dureri , de nu puteam sa merg , undeva deasupra bazinului , in partea stanga . Ceva asemanator ca cea cauzata de coloana , dar nu era de acolo , ca puteam totusi , sa ma aplec , sa ridic . Bănuiesc ca este o afectiune musculara locala . Am fost in vizita la un prieten si a dat pe locul respectiv cu acest spray . A trecut durerea aproape instantaneu . Am zis ca nu strica asa ceva in casa . La o varsta anume , incep sa te doara toate cele . Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Net - ul nu zice nimic ? Link spre comentariu
Dan57 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Acum 36 minute, vergil a spus: Măi oameni buni , eu v-am intrebat de unde pot lua Pranarom . Uite, de aici poti comanda si din Romania; https://www.cocooncenter.co.uk/pranarom-circularom-circulation-spray-100ml/26799.html Sanatate. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 Multumesc @Dan57 Link spre comentariu
George Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) Vedeti daca au in stoc in cele 2 magazine online de mai jos. https://aromaforce.ro/magazin/ingrijire-corporala/spray-articulatii-sensibile-dureroase-formula-concentrata/ https://bioboom.ro/spray-circulatia-picioarelor-grele-100-ml-bio/ Vad ca al doilea e exact cel din poza postata in primul mesaj. Cel din primul link e pentru articulatii dureroase, iar cel din al doilea link pentru circulatie sangvina defectuoasa. Editat Februarie 10, 2019 de George Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) 3 hours ago, vergil said: Măi oameni buni , eu v-am intrebat de unde pot lua Pranarom . Nu vreti sa faceti investigatii serioase si sa tratati cauza bolii ? Luati doar calmant pentru durere ? Sa n-aveti un cancer rectal, ca ala da dureri difuze la baza coloanei si la bazin. De la cancer intestinal dor si articulatiile (genunchii), pentru ca patrund in sange tot felul de bacterii, prin ranile respective. Organismul se apara de acele bacterii producand anticorpi, iar anticorpii ataca si articulatiile (boala autoimuna). Un profesor de-al meu din facultate a fost in Franta cu un contract de cercetare (fuziune nucleara). Era intr-un oras la poalele unui munte. Intr-o duminica a urcat pe munte (in tinerete facuse alpinism). La intoarcere a avut probleme mari, il dureau genunchii. Se taiase la o mana si avea infectie, Dupa tratarea infectiei i-au disparut si durerile la articulatii. 11 hours ago, doru3160 said: Lasati omul in pace, ca de cand a descoperit tiamina ca panaceu universal, le-a aratat un deget tuturor medicilor aia fraieri, care au invatat degeaba...niste figuranti. Stii ce m-a mirat? Ca omul nici nu ti-a spus ce boala are, dar tu i-ai si schimbat tratamentul. Pai se cade sa faci asta? Parerea mea este ca doctorii obisnuiti sunt printre cei mai putin dotati cu inteligenta, Niste tute si niste ciumeti, cu aere si cu salariul marit din motive politice. In facultate doar tocesc, pe minim, nu ca i-ar interesa medicina. Editat Februarie 10, 2019 de VAX Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Cine a spus asa ceva ? Trebuie sa analizezi logic cauzele bolilor. In domeniul bolilor cronice (diabet, hipertensiune si complicatiile lor, bolile psihice, cancerul) se bate pasul pe loc de zeci de ani, de cand multinationalele au preluat controlul asupra productiei si vanzarii "chimicalelor". Din datele OMS, in lume sunt peste 485 de milioane de diabetici. Daca ii punem la socoteala si pe cei cu coplicatiile diabetului, rezulta minim 1,5 miliarde de cotizanti lunar la farmacii. Au multinationalele interesul sa se vindece aceste boli si sa piarda miliarde de dolari lunar ? Trateaza efectele bolilor, nu cauza. Din acest motiv doctorii sunt dresati sa repete papagaliceste niste protocoale de administrare a "produselor" si nu au voie sa gandeasca cu mintea lor, sa nu cumva sa descopere cauzele bolilor si sa le vindece. Doctorii (era sa zic felcerii) au fost transformati in recomandatori de produse, la fel ca proastele care se baga la retelele de distributie MLM (multi level marketing), sa faca si ele un ban de rujuri si de deodorante. Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) Mai am putin si fac 24 de ore . nu ma mai doare ......de ce oare ? Am scapat de durere .......deocamdata Nu sant excluse si niste investigatii amanuntite O intindere musculara (sper sa fie asa ) este altceva pe linga alte afectiuni . Nimic nu este exclus Dar nici sa extrapolam , ca de ...... asta e ..... Editat Februarie 10, 2019 de vergil Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Depinde de varsta. La barbati este frecvent cancerul de colon si la prostata. Femeile au la colul uterin si san. Trebuie investigatii periodice. PSA si colonoscopie la barbati, respectiv mamografie si Papanicolau la dame. Astea la inceput, ca e de cheltuiala. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Intinderea ( daca asta a fost ) nu trece in 24 de ore . Mai sant variante ... o contractura , sau o nevralgie ... cu manifestari aleatoare . Investigatiile sant de baza . Eu le repet , de obicei ... nu pe caz specific , ci ca mod de abordare . Costa ... dar nu - mi permit sa merg pe o singura parere . Mai ales daca nu sant ( doar ) analize , ci si diagnostice ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 (editat) 19 minutes ago, vergil said: Mai am putin si fac 24 de ore . nu ma mai doare ......de ce oare ? Am scapat de durere .......deocamdata Nu sant excluse si niste investigatii amanuntite O intindere musculara (sper sa fie asa ) este altceva pe linga alte afectiuni . Nimic nu este exclus Dar nici sa extrapolam , ca de ...... asta e ..... De frica probabil de ce vei afla la medic, a trecut si durerea...mama ei . Editat Februarie 10, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 1 hour ago, VAX said: Nu vreti sa faceti investigatii serioase si sa tratati cauza bolii ? Luati doar calmant pentru durere ? Sa n-aveti un cancer rectal, ca ala da dureri difuze la baza coloanei si la bazin. De la cancer intestinal dor si articulatiile (genunchii), pentru ca patrund in sange tot felul de bacterii, prin ranile respective. Organismul se apara de acele bacterii producand anticorpi, iar anticorpii ataca si articulatiile (boala autoimuna). Un profesor de-al meu din facultate a fost in Franta cu un contract de cercetare (fuziune nucleara). Era intr-un oras la poalele unui munte. Intr-o duminica a urcat pe munte (in tinerete facuse alpinism). La intoarcere a avut probleme mari, il dureau genunchii. Se taiase la o mana si avea infectie, Dupa tratarea infectiei i-au disparut si durerile la articulatii. Parerea mea este ca doctorii obisnuiti sunt printre cei mai putin dotati cu inteligenta, Niste tute si niste ciumeti, cu aere si cu salariul marit din motive politice. In facultate doar tocesc, pe minim, nu ca i-ar interesa medicina. Da pentru ca infectiile (majoritatea bacteriene) ajung in sange si apoi se localizeaza in zonele periferice mai putin vascularizate. Frigul de asemenea accentueaza inflamarea articulatiilor prost protejate si de imbracaminte si de sistemul imunitar, de aici si durerile articulare. 1 hour ago, VAX said: Parerea mea este ca doctorii obisnuiti sunt printre cei mai putin dotati cu inteligenta, Niste tute si niste ciumeti, cu aere si cu salariul marit din motive politice. In facultate doar tocesc, pe minim, nu ca i-ar interesa medicina. Am vazut medici (de familie/chirurgi) mai prosti decat pacientii (ca nivel de abordare, explicare si cunostinte). Poti fi propriul medic (pana la o limita) daca esti 100% sigur ca faci exact ceea ce ar face si un medic, referitor la medicatie. Da, medicina este o stiinta foarte complexa si stufoasa iar mediocritatea multor medici ridica anumiti pacienti la rang de medici rezidenti prin cunostintele dobandite din problemele de familie si din cunostintele acumulate din articole de specialitate si chiar internet. Link spre comentariu
Postări Recomandate