Ticu Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Ispravi noi cu "tigari electronice": https://observator.tv/eveniment/barbat-ucis-explozie-tigara-electronica-florida-253472.html https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/tanar-mort-dupa-explozia-unei-tigari-electronice-1077232 Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Ce nu te omoara, te face mai puternic.Ce te omoara, te omoara si gata. Va vorbeste un fost fumator. Nu stiu la ce naiba le folosesc tigarile electronice, daca tot s-au hotarat sa se lase de cele clasice. Pai vorba aia, ori suntem golani, ori nu mai suntem. Cu petardele alea in gura, nici fumator nu e, dar nici nefumator, e un fel asa, de lupa calului, dar mai mica. Editat Februarie 9, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
q_acdc Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Fumător clasic și în mașină fumător electric! Mai am mult pana departe? Editat Februarie 9, 2019 de q_acdc Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Lasa-l, e mai usor decat iti inchipui.Totul e de la mansarda, nu e nici o obisnuinta, nici o necesitate. Iti impui sa nu mai fumezi, cateva zile o sa te lupti cu ideea ca nu e momentul, dar odata trecut, dupa ce te vei uita in urma, iti vei da seama ca o puteai face mai demult. De altfel e singurul regret, am fumat ca un fraier mai bine de 30 ani.Am pe scara un vecin care de 2 ani se chinuie sa termine cu pufaiala, dar a trecut de la clasica la electronica.De aici, recidiva e la mai putin de un pas. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Cine doreste pot sa ii arat, bineinteles, in privat o poza cu un fumator inrait care a facut cancer de piele pe fata din cauza fumatului.Medicul care l-a operat i-a spus ""daca nu te lasi de fumat nu te operez,cancerul va recidiva"". In acel moment s-a lasat de fumat.Am avut coleg de servici la fel fumator inrait a murit de melanom acum 2 ani la varsta de 54 ani,anul trecut alt coleg a murit de cancer la plamani la 62 ani. Editat Februarie 9, 2019 de valivoi Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Asta a fost un motiv medical.Multi se lasa cand se vad cu sula-n coaste. Eu n-am avut asa ceva, pur si simplu am vrut sa-l las si l-am lasat.Se poate, trebuie doar vointa si nimic mai mult. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Fumatul modifica ADN-ul si rmane modificat si la 20 ani dupa ce te-ai lasat de fumat.Partizanii fumatului or sa sara sa spuna ca"" bunicul"" a fumat de la 14 ani pana la 96 cand a murit ,da,dar bunicul a fumat fara filtru si nu cu atatea chimicale stropit tutunul cand era planta Editat Februarie 9, 2019 de valivoi Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Deci mai bine sa nu te lasi de fumat, daca tot e modificat ADN-ul. Si in ce consta modificarea? Sau altfel spus, ce urmari are? Cine a stabilit asta, cumva cercetatorii britanici? Link spre comentariu
informer Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Si eu m-am lasat dupa 25ani de 3 pachete pe zi... n-as zice ca-i chiar usor si la mine n-a mers cu "mai putin pe zi". Am mai avut o tentativa in care n-am fumat un an dupa care am considerat ca pot sa fumez doar asa, 2-3 tigari cand ies la o bere. Dupa prima escapada din asta, intr-o saptamana iar fumam 3 pachete pe zi. Vreo 2-3 ani dupa ce m-am lasat, aveam noaptea vise ca fumez si ma trezeam super suparat ca m-am apucat iar... partea frumoasa era cand realizam c-a fost doar un vis. In orice caz a fost poate cea mai buna decizie din viata mea... judecand (si) dupa efectele benefice ulterioare. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Cautati si dumneavoastra articolele ,de pun link iar ne cearta Domnul Vasile ca facem din forum un director de link-uri Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Eu inca fumez . Ma rog , moderat . Ar trebui sa ma las ... Am mai avut perioade fara nicotina , si nu chiar scurte . Cea mai lunga ... vreo 4 ani . Cred ca tine si de temperament , si de specificul activitatii ... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Acum 2 minute, informer a spus: n-as zice ca-i chiar usor si la mine n-a mers cu "mai putin pe zi". Nu merge la nimeni metoda cu ''mai putin''. Le lasi si asta-i tot. De altfel, daca ai trecut prin asta, inutil sa-ti povesteasca altii cum a fost. Am avut si eu o recidiva. Dupa 1 an, am aprins o tigara, crezand ca pericolul a trecut, dar am mai fumat inca 3 ani dupa asta. Pt un nefumator, daca aprinde una, nu-i problema, nu se ia doar din asta.Trebuie sa fie consecvent cateva zile (macar). Pt un fost fumator e pericol sa aprinda o tigara. Recidiva e gata imediat. De aia, revenind la subiect, ma intreb ce rost are sa te complici cu electronica... Acum 4 minute, valivoi a spus: Cautati si dumneavoastra articolele Credeam ca le stii, ca le-ai citit, si ne poti impartasi.Nu m-a preocupat problema. Cea mai mare multumire, e ca am doi copii si nici unul nu s-a apucat de fumat. N-a fost nevoie sa le interzic, si nici n-o faceam pt ca obtineam efectul contrar.Fata nici daca o rugam insistent nu ar fi fumat, e total impotriva, iar baiatul a avut o tentativa in liceu, am avut o discutie amicala cu el, si dupa aia nu a mai pus tigara in gura.Daca ii interziceam, fuma pe ascuns, si tot fuma(asa am facut si eu).A fost alegerea lui, si cu atat multumirea e mai mare. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Acum 2 minute, valivoi a spus: Fumatul modifica ADN-ul si rmane modificat si la 20 ani dupa ce te-ai lasat de fumat. Medicina zice (parerile doctorilor) ca urmele tutunului dispar abia dupa zece ani. -Sa va retin citeva momente cu experienta mea , cum un doctor cardiolog s-a lasat de fumat: --- Fumam pe timpul acela, si "motorului " i se ivise o problema. Am mers la cardiolog, investigatii, tratament, 4 medicamente de trei ori pe zi si bineinteles "lasat tutunul" zice doctorul.Dar cind ma consulta la el in cabinet avea tigara aprinsa ,scrumiera plina de chistoace.Mai fumam 2-3 pe zi in ideea altui doctor ca nu e cine stie ce. Dupa un timp , mergind prea des la cardiolog si modificind mereu tratamentul , m-am hotarit sa-l las total.La urmatoarea vizita la medicul meu cardiolog a fost surprins ca motorul era perfect.M-a intrebat ce-am facut ....eu sa glumesc zic ca nu am mai luat nimic din tratamentul prescris.Bineinteles ca nu m-a crezut. zic - dom. doctor am lasat tutunul total. Nu mai mi-a prescris nici-un medicament.Dupa un timp am mers la consultatie si ..surpriza ...doctorul nu mai fuma. -SI SA STITI CA NU E PREA GREU SA VA HOTARITI SA_L LASATI. sau cum a zis cineva "ca nu e bine sa mori sanatos". Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Cum sa modifice fumatul ADN - ul ? ... Cred ca e o confuzie . La om , merge doar prin manopere deliberate , si nu foarte usoare sau simple . https://en.wikipedia.org/wiki/Genetic_engineering Link spre comentariu
Postări Recomandate