cristianromania Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Salutari Am cumparat de pe ebay un Akai GX747 care la derulare are ceva probleme... Benzile fara nab-uri le deruleaza bine insa daca-i pun benzi mari cu nab-uri deruleaza din ce in ce mai greoi pana ajunge sa deruleze cu viteza de play. Stie cineva unde-l pot duce ptr service? Multumesc Editat Februarie 9, 2019 de cristianromania Link spre comentariu
MCIGMA Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Pe alt magnetofon aceleasi benzi se deruleaza bine ? Am patit la fel cu niste ampex care nu doar scartaiau , erau lipicioase rau. Se vede uzura pe ghidaje ? Link spre comentariu
cristianromania Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 nu am incercat pe alt magnetofon.....O sa incerc ca mai am un GX 646 care teoretic a fost servisat si merge f bine.In orice caz benzile mari fara naburi le deruleaza perfect.Probleme face numai la cele mari cu naburi.Ajunge spre jumatatea benzii sa nu mai deruleze deloc.E clar ca este o problema.Pot fi si benzile ptr ca sunt ff vechi si neumblate si probabil lipicioase (trebuie curatat capul aproape la fiecare melodie....).Stiu ca erau niste baieti care chiar se pricepeau la Akai dar nu mai stiu de unde sa-i iau.Daca are cineva vre-o recomandare ,astept. Multumesc Link spre comentariu
ionbel1 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Un prieten a patit la fel cu o banda Amperex,desi era nefolosita,el a desigilat-o,era atit de lipicioasa incit la derulare oprea pur si simplu magul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum