VAX Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Ma intereseaza aceasta carte: Eu am prima editie, din anul 1972: Este cineva care sa fi citit ambele editii ? Ce are in plus editia a 2-a ? Si ce are in minus ? Celor care n-au in biblioteca prima editie, le recomand sa o cumpere, cat timp se mai gaseste la anticariate. Este foarte utila in scop didactic (copii, nepoti). Are cineva disponibila editia a 2-a ? Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 As scana cartea din prima editie (1972), sa o pun pe un server, daca cineva scaneaza editia a doua (1977), sa facem schimb de fisiere. Ar beneficia de informatiile din cele doua carti multi altii. Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Quote Este foarte utila in scop didactic (copii, nepoti). Da, asta e este cu adevarat utila: https://vdocuments.site/141644008-k-f-ibrahim-introducere-in-electronica.html Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 De carti n-ai cum sa te saturi niciodata. Link spre comentariu
tiovidiu Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Mai exista un manual din 1987 editat la editura Facla, autor Virgiliu Zamfir. Nu stiu are acelesi informatii ca cele vechi sau e diferita? Editat Februarie 11, 2019 de tiovidiu Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 Sunt diferite, alta abordare si alt continut. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 On 2/11/2019 at 2:28 PM, tiovidiu said: Mai exista un manual din 1987 editat la editura Facla, autor Virgiliu Zamfir. Nu stiu are acelesi informatii ca cele vechi sau e diferita? Virgiliu Zamfir Bazele radioelectronicii pdf Link spre comentariu
morarul Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Multumesc frumos, domnule ,,@gauss"! Este folositoare la casa omului, mai ales cand mai uiti cate ceva, sau mai dubii in anumite privinte. Simplu, deschizi cartea in format electronic (ca este mai comod!), si te edifici. Eu unul, am devenit atat de comod, incat prefer sa caut o documentatie, informatie, sau orice altceva, in format electronic salvat pe PC, decat sa caut prin biblioteca sau printre alte ,,hartoage". Sa aveti o seara frumoasa! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Multumesc de multumiri . N - a fost nici o " isprava " , n - am nici un merit . Mai multa documentatie am postat la topicul meu de la Bodega ... , am sa reiau postarile . Sau continui aici , am mai multe lucrari in limba romana . Link spre comentariu
norad Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Mie imi apare: Nu aveti voie sa accesati acest fisier in mod direct. Asigurati-va ca aveti cookies activate Acum folosesc browser Chrome, SO Android. Nu stiu sa fi dezactivat fursecurile... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 Are 28 de download - uri . Pana acum ... Unde as putea sa o postez , sa aveti acces la ea ? ... Link spre comentariu
norad Postat Februarie 27, 2019 Partajează Postat Februarie 27, 2019 O sa incerc maine pe un desktop. Cu siguranta e ceva de la tableta ce o butonez. Multumim. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Un link interesant . Il pun aici , ca tot e Bodega . Ma rog , materialele sant in olandeza ( prietenii nostri ) ... , macar pentru desene : https://www.robkalmeijer.nl/techniek/electronica/radiotechniek/hambladen/electron/1980/12/page716/index.html Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 Traduce automat Chrom-ul...sau Google. Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 4, 2019 Partajează Postat Martie 4, 2019 21 minutes ago, gauss said: Un link interesant . Il pun aici , ca tot e Bodega . Ma rog , materialele sant in olandeza ( prietenii nostri ) ... , macar pentru desene : Limba olandeza e la jumatatea distantei dintre engleza si germana. Afrikans e mai aproape de engleza. Link spre comentariu
Postări Recomandate