Vizitator alexandrubogdan Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Salutare tuturor. Am urmatoarea dilema, doresc achizitionarea unui echipament de productie cu o putere (consum) de 35-40kw/h, din cate am citit, fara interventii sau costuri suplimentare se ofera o putere de 24kw/h, intrebarea mea este ce solutii exista pentru a mi se furniza puterea de care am nevoie si ce costuri sunt implicate. Va multumesc Link spre comentariu
AdR!@N Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 În primul rand este nevoie de solicitare de spor de putere. Asta înseamnă că se va emite un ATR nou în care ți se va prezenta soluția aleasa de distribuitorul de rețea. Pana la 32 A (22kVA), de cele mai multe ori se oferă direct de pe stâlp, dacă depășești aceasta putere, ti se da direct de la postul trafo, adică va trebui sa suporți câteva zeci/sute de metri de cablu dimensionat corespunzător. Toate astea în ideea în care au rezerva în postul trafo cel mai apropiat. Nu este exclus sa te alimenteze dintr-un traf situat la 500-1000 de metri. Link spre comentariu
Ticu Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 N-ar strica si un exemplu de cost total, pentru o solutie concreta. Link spre comentariu
Vizitator alexandrubogdan Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 In momentul de fata nu detin un spatiu ca sa pot face o solicitare pt marirea puterii. Am 2 variante, fie inchiriez fie construiesc o hala metalica, ma gandeam ca e cineva care stie ce costuri ar fi pt o putere de 40 kw/h, cat am eu nevoie. Am inteles ca pt o cerere de marire a puterii trebuie sa depui o cerere la care sa atasezi certificatul de urbanism sau ceva documente pe care eu nu le am Link spre comentariu
AdR!@N Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Cazuri concrete de acum 3 ani: 1. Bransament nou trifazic, Putere aprobata 38kVA, lungime bransament 15m ingropat (direct de pe stalp) - 25 000 de lei (cablu , cofret si manopera) 2. Bransament nou trifazic, Putere aprobata 85kVA, lungime bransament 270m aerian de la postul trafo - 175 000 de lei (5 stalpi, cablu torsadat, cofret si manopera) Dupa cum vedeti preturile difera foarte mult in functie de fiecare caz. @alexandrubogdan cel mai corect ar fi sa ceri parerea celor de la bransamente din zona ta, le expui concret cazul tau si ar trebui sa te indrume. Link spre comentariu
Vizitator alexandrubogdan Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 multumesc pt raspuns, am mai vorbit cu cineva care mi-a spus ca pe 315m aerian si 1 stalp i-au cerut 38.000lei pt 80 kVA, o sa intreb, am vrut in prima faza sa vad ce costuri ar fi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum