Vlad.Florin Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 probleme cu o placa de baza asus p4p800se gd se are cipsetul din 2 in 2 luni stie careva care ar putea fi prb mam saturat sal plimb prin garanti Mentionez nu e legat de bios deoarece este pus pe default iar placa a mers perfect pana in ianuareia anul acesta adica 2 ani dupa care a inceput sa se arda cipsetul Am schimbat placa pana acum de 7 ori din ianuarie 2007 Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Iulie 31, 2007 Partajează Postat Iulie 31, 2007 Care chipset se arde? Southbridge, northbridge?In garantie ti-a fost schimbata placa sau doar "chipsetul"? Link spre comentariu
Vizitator no_nick Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 eu zic ca nu prea are cum sa fie schimbat doar chipsetul (nu cred ca se baga nimeni la asa ceva, si nu cred ca poti sa faci rost de chipset).eu cred ca a fost schimbata toata placa, si problema poate ca nu e de la placa poate o fi sursa de vina daca zici ca ai schimbat-o de 7 ori si tot s-a ars (in locul tau din toata saracia imi cumparam alta dupa a 2-a defectare ). Mai bine nu-ti mai bate capul si cumpara alta sa nu iti faca vreo surpriza si sa-ti mai arda si alte componente.p.s. anul trecut vroiam si eu sa-mi iau placa asta ......... bine ca nu am avut bani si am mers pe gigabyte 8ipe1000-g alegere foarte buna o am luata la mana a doua si merge brici ,plus ca are o sumedenie de setari in bios pt overclock. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat August 2, 2007 Partajează Postat August 2, 2007 In afara de sursa exista posibilitatea sa fie de vina si o placa de extensie... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum