Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Bareta LED led tv AEG CTV2402 DVB-T Cod baretă : 05R-WP24459-0185-E2V12B2 (84LED

ANDRASONI LUCIAN

Postări Recomandate

Caut această baretă, nu am găsit-o niciunde, codul de mai sus lungime 535  mm/ 5mm , 84 leduri (pe care nu le-am putut identifica tipul).Vă mulțumesc!

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ANDRASONI LUCIAN

3

• misuraelectronic

2

• iuliantv

1

deci ... am  casat  un  led  tv  oki  de 24 de inch , adus  din  spania ,  cu  panelul  ireprosabil ... procesorul  este  ciufulit ,  insa  fiind  lipit  de  radiatorul  de  aluminiu  cu  o  rasina  dura , sticloasa ...rezulta  main-bord  categoric  ne-reparabil  ... rezulta  casare  irevocabila  .  in  panelul  lcd   am  gasit  doua  barete  led  de  540mm / 5mm ,  dar  care  au  108 leduri  smd  fiecare ,  grupate  astfel  incit  tensiunea  corecta  de  alimentare  pentru  o  bareta  este  de  minim   18v --- calculata  la  3v/led ...  maxim 21v --- calculata  la  3,5 v/led   .  pt  ca  in  capatul  opus  cuplei  este  un  pic  de  spatiu  liber ,  evident  fara  leduri  pe  el  ,  se  pot  decupa  fara  probleme  5 mm ,  astfel  incit  lungimea  finala  sa  ajunga  la  535mm ...

masurati  ce  tensiune  va  furnizeaza  sursa  pt  backlight  a  aeg-ului  dvs  ... iar  daca  puteti  pescui   cumva /  de  undeva  cei  18... 21  volti ,  atunci  bagheta / baghetele  mele  v-ar  putea  fi  de  folos ...:rzb

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări