ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Caut această baretă, nu am găsit-o niciunde, codul de mai sus lungime 535 mm/ 5mm , 84 leduri (pe care nu le-am putut identifica tipul).Vă mulțumesc! Editat Februarie 8, 2019 de ANDRASONI LUCIAN Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 cod display`? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) deci ... am casat un led tv oki de 24 de inch , adus din spania , cu panelul ireprosabil ... procesorul este ciufulit , insa fiind lipit de radiatorul de aluminiu cu o rasina dura , sticloasa ...rezulta main-bord categoric ne-reparabil ... rezulta casare irevocabila . in panelul lcd am gasit doua barete led de 540mm / 5mm , dar care au 108 leduri smd fiecare , grupate astfel incit tensiunea corecta de alimentare pentru o bareta este de minim 18v --- calculata la 3v/led ... maxim 21v --- calculata la 3,5 v/led . pt ca in capatul opus cuplei este un pic de spatiu liber , evident fara leduri pe el , se pot decupa fara probleme 5 mm , astfel incit lungimea finala sa ajunga la 535mm ... masurati ce tensiune va furnizeaza sursa pt backlight a aeg-ului dvs ... iar daca puteti pescui cumva / de undeva cei 18... 21 volti , atunci bagheta / baghetele mele v-ar putea fi de folos ... Editat Februarie 9, 2019 de misuraelectronic Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 Bareta are 7 grupe de câte 12 leduri alimentate cu 36 V (12 x 3=36V).Vă mulțumesc! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 in aparatul acesta aeg , sint 2 barete in total , sau este una singura ? Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Februarie 12, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2019 Este una singură. Link spre comentariu
Postări Recomandate