alcon Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Creierul ne joaca feste de multe ori. https://www.scena9.ro/article/conferinta-creier-cinetic-dragos-cirneci Si idiosincrasia este o boala a creierului, o persoana vede ceva ce ar putea fi un OZN si o alta persoana vede cu totul altceva. Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Daca s-ar construi un computer cu toate functiile creierului uman, ar fi mare cat planeta Pamant iar o simpla tentativa de a rationa, ar consuma o energie echivalenta cu cea emisa de 1000.000 de Sori (de-ai nostri, nu din Betelgeuse). Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Nu exagerati ... unele creiere ( echivalent ) nu consuma nici cat o lanterna cu becu' ars . Si fara baterii ... Editat Februarie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 49 minutes ago, gauss said: Nu exagerati ... unele creiere ( echivalent ) nu consuma nici cat o lanterna cu becu' ars . Si fara baterii ... Altele se încing din mai nimic si duc la încălzirea globală. Aici e vorba de randament supraunitar Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Aha ... D' aia e incalzirea asta globala ... , nu vor sa ne spuna ! Editat Februarie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 De fapt este modificare climatologica...mai mult sau mai putin voita. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Just now, Dan85 said: Vax, hai la tata, uite ce topic fain. Daca vrei sa-l pescuiesti, lauda-te cum pe vremea lui "raposatu' " coordonai realizarea calculatorului de la IFA . Ar fi o minciunica irezistibila . Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Mare kestie ... , eu sant si acum ... , si ma simt bine ! Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Probabil mâine ne pune lacătul si gata distracția. Se mai reduce si încălzirea..... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 20 minutes ago, Dan85 said: Unchiule, tu esti? Intotdeauna ... ! Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Apropo de enuntul din primul post ... si OZN - uri . Am vazut (de cateva ori ) asa ceva . Sa nu fiu inteles gresit ... n - am vazut vreo nava - mama , sau vreo farfurie cu ferestre iluminate sau lumini rotitoare . Ci fix ce spune ce spune numele . Adica niste chestii care zburau , si n - am putut ( nici atunci si nici acum ) sa le definesc . Nici macar ipoteze cat de cat sustinute . Ma rog , in baza a ce stiu despre obiecte cunoscute care zboara . Acum ( in spiritul topicului ) ... ma intreb daca n - au fost plasmuiri , produse ( eventual ) de creier prin vreun mecanism necunoscut . Ma rog , in unul din cazuri , n - am fost singur ... ci alaturi de zeci de oameni cu experienta . Ma rog , despre ce zboara , si e cunoscut ca produs de om . In alte doua cazuri ... am fost singur , unul dintre ele noaptea . Sa fi fost , sa nu fi fost ? ... Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Da,de câteva ori si eu am crezut ca am o întâlnire de gradul trei dar au fost doar tigaile si blidele murdare aruncate de muiere spre mine pentru că nu le-am spălat..... Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Suna interesant . Ma rog ... , nu am avut senzatia ca am vazut ceva nepamantean . Doar frustrarea ( o am si acum ) ca nu am reusit sa asociez ce am vazut cu ceva cunoscut ... sau sa incropesc o ipoteza . Slava Domnului ( nu vreau sa sune a lauda ) , am experienta incat sa identific rapid ceva care zboara si e facut de mana omului . La aeronave , sansa sa gresesc e mai mica decat 1:1.000 ( la cele militare ) . Cele civile ( aeronave de linie ) , sant neinteresante ... si seamana intre ele . Ma rog , sant vreo 10 configuratii distincte . Pot spune cu mana pe inima ca nu am vazut aeronave ( alea secrete , de care stie toata lumea , nu ajung deasupra Romaniei ) . In fine ... Link spre comentariu
Untold Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Era fain daca reuseati sa imortalizati cateva... Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Din ce am observat, multi forumisti au creier "made in China", adica chinezareala. Link spre comentariu
Postări Recomandate