lambrinoc Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 dupa repararea sursei si schimbarea empromului, nu primeste nici o comanda de pe telecomanda nu este senzorul, memoria a fost pusa noua ,nescrisa unde sa mai verific Link spre comentariu
ionel sm Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Cred ca nu merge cu memorie nescrisa.Numai la unele CRT merge cu memorie nescrisa dupa care se fac cateva reglaje din service.Dar de ce ati schimbat memoria?Eu zic sa incercati cu un dump, daca aveti cu ce scrie memoria. http://pro-electronica.net/daewoo-dlp-32c3fb-sasiu-sl-500p-dump/ Editat Februarie 8, 2019 de ionel1959 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Daca ati avut probleme doar cu sursa,va recomand sa puneti innapoi memoria veche si apoi trageti concluzii.Sau daca aveti programator mergeti dupa sfatul colegului ionel1959. Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2019 Memoria am schimbat pentru ca ledul clipea am sa o rescriu va mulțumesc. Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 tot nu merge cu dampul indicat ,un soft pentru spi unde pot gasi. sau poate are optiune factori reset din service menu cum se intra .ca telecomanda nu comanda nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum