Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Led LG 47LN5400

Vizitator mike1989

Postări Recomandate

Vizitator mike1989

Salut!

Sunt nou pe forum, asa ca imi cer anticipat scuze daca am postat gresit.

Detin un televizor Led LG 47LN5400 si intampin urmatoarea problema. Din cate m-am interesat, mi-a cedat backlight-ul, tv-ul functiona ok iar brusc am ramas fara imagine. Am sunet, canalele se schimba din telecomanda iar daca pun o sursa de lumina pe ecran(lanterna)...reusesc sa vad imaginea.

Doresc sa stiu daca sunt depanatori tv pe acest forum care se pot deplasa la domiciliu pentru reparatia acestuia(locuiesc in Bucuresti, sector 5).

Va multumesc si va doresc o zi buna!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel_S

1

• Florinel TV

1

La diagonala asta nu cred că vrea nimeni să-l repare la domiciliu. Aveți service la piata Rahovei, str Garoafei parca...

Editat de YO9IGS
Link spre comentariu
1 hour ago, mike1989 said:

Salut!

Sunt nou pe forum, asa ca imi cer anticipat scuze daca am postat gresit.

Detin un televizor Led LG 47LN5400 si intampin urmatoarea problema. Din cate m-am interesat, mi-a cedat backlight-ul, tv-ul functiona ok iar brusc am ramas fara imagine. Am sunet, canalele se schimba din telecomanda iar daca pun o sursa de lumina pe ecran(lanterna)...reusesc sa vad imaginea.

Doresc sa stiu daca sunt depanatori tv pe acest forum care se pot deplasa la domiciliu pentru reparatia acestuia(locuiesc in Bucuresti, sector 5).

Va multumesc si va doresc o zi buna!

O descriere foarte frumoasa si corecta as putea zice :aplauze, asta ne face sa credem ca dumneata esti de meserie si vrei sa faci putin misto de acest forum.., pai cine iti demonteaza tie display lcd de 47 inch in casa, esti nebun sau dai cu pietre??? :bataie, te-ai gindit sa faci putina bascalie aici ca e gratis inregistrarea, ca nu sunt destule anunturi la ziar si pe olx!!!..:96 , daca posta o femeie  :dffe hai sa zic ca poate mai credeam.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator mike1989
1 oră în urmă, Costica LCD a spus:

O descriere foarte frumoasa si corecta as putea zice :aplauze, asta ne face sa credem ca dumneata esti de meserie si vrei sa faci putin misto de acest forum.., pai cine iti demonteaza tie display lcd de 47 inch in casa, esti nebun sau dai cu pietre??? :bataie, te-ai gindit sa faci putina bascalie aici ca e gratis inregistrarea, ca nu sunt destule anunturi la ziar si pe olx!!!..:96 , daca posta o femeie  :dffe hai sa zic ca poate mai credeam.......

E incredibil cat de repede pot unii cataloga o persoana.

Una la mana, indata ce am intampinat problema cu tv-ul am cautat pe net simptomele si am gasit ca backlight-ul e de vina.  Doi la mana, mi-am facut cont pe acest forum deoarece caut un depanator ok, perioada asta am citit fel de fel de review-uri referitoare la unele "service-uri de cartier" din preajma si mi-a fost teama sa apelez la ele. Tocmai, fiind un TV mare, d'asta am si apelat pentru "reparatia la domiciliu", poate nu vreau sa ma plimb cu tv-ul prin tot orasul, nestiind ca reparatia lui la domiciliu pentru o asemenea diagonala fiind foarte dificila, nefiind de meserie. Las-o mai usor data viitoare, ca n-am intrat aici nici pentru misto/bascalie, te-ai gandit ca poate unii oameni nu apeleaza la site-uri gen olx?

Descrierea e la nivelul de simplu utilizator, am cautat cat de cat sa ma informez ca sa nu postez aici "am tv-ul X, nu functioneaza"...am vrut sa fiu cat de cat mai explicit.

" pai cine iti demonteaza tie display lcd de 47 inch in casa, esti nebun sau dai cu pietre???" ...dar stii tu cumva ce problema are? cu exactitate? M-am gandit ca poate e o chestie minora si se poate schimba la domiciliu, asta nu-ti da tie dreptul sa ma cataloghezi pe mine in acest fel.

Data viitoare sa-ti reglezi vocabularul...Costica.

Topicul se poate inchide.

Link spre comentariu
Vizitator mike1989
Acum 1 oră, YO9IGS a spus:

La diagonala asta nu cred că vrea nimeni să-l repare la domiciliu. Aveți service la piata Rahovei, str Garoafei parca...

Iti multumesc frumos.

De un astfel de raspuns aveam nevoie, nu ca cel de sus...dar asta e, nu dau importanta unor asemenea caractere.

Nefiind in domeniu, fiind un simplu utilizator, am crezut ca se poate repara.

O sa ma interesez in zona si o sa ma duc cu tv-ul.

O zi frumoasa iti doresc!

Puteti inchide topicul!

Multumesc

Editat de mike1989
Link spre comentariu
2 hours ago, mike1989 said:

Data viitoare sa-ti reglezi vocabularul...Costica.

Topicul se poate inchide.

Desi nu ai decit 3 postari, vazind raspunsul tau, ma gindesc ca nu esti una dintre clonele acestui forum(suntem satui de clone si mistocareala)....una peste alta imi cer scuze pentru ce am postat mai sus, tv-ul tau se poate repara schimbind 10-12 leduri, exempl: 11 sunt in scurt si unul intrerupt, asta nu va tine prea mult(o zi, o saptamina, o luna, cum ghicesc argintaritele),  sau schimbi toate baretele de la cap la cap si vei avea un tv cu backlight nou, daca tii la tv si vrei sa-l repari, cumpara toate baretele led si inlocuiestele cu cele uzate...Daca ai ambitie sa-l faci singur, vei avea suport din partea mea pas cu pas.......

https://www.youtube.com/watch?v=iGD9JqEYoNc

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 22 ore, mike1989 a spus:

Iti multumesc frumos.

De un astfel de raspuns aveam nevoie, nu ca cel de sus...dar asta e, nu dau importanta unor asemenea caractere.

Nefiind in domeniu, fiind un simplu utilizator, am crezut ca se poate repara.

O sa ma interesez in zona si o sa ma duc cu tv-ul.

O zi frumoasa iti doresc!

Puteti inchide topicul!

Multumesc

Aveti mesaj privat de la mine cu tot ce va trebuie , multa bafta

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator mike1989
La 08.02.2019 la 3:58, Costica LCD a spus:

Desi nu ai decit 3 postari, vazind raspunsul tau, ma gindesc ca nu esti una dintre clonele acestui forum(suntem satui de clone si mistocareala)....una peste alta imi cer scuze pentru ce am postat mai sus, tv-ul tau se poate repara schimbind 10-12 leduri, exempl: 11 sunt in scurt si unul intrerupt, asta nu va tine prea mult(o zi, o saptamina, o luna, cum ghicesc argintaritele),  sau schimbi toate baretele de la cap la cap si vei avea un tv cu backlight nou, daca tii la tv si vrei sa-l repari, cumpara toate baretele led si inlocuiestele cu cele uzate...Daca ai ambitie sa-l faci singur, vei avea suport din partea mea pas cu pas.......

https://www.youtube.com/watch?v=iGD9JqEYoNc

Ma bucur ca ti-ai dat seama ca eu chiar am intrat aici pt ajutor. Am cautat sa ma interesez pe net cam ce poate sa fie...sa ma informez..

Apreciez cum mi-ai raspuns acum si iti multumesc pt informatii. Am fost intre timp la un service pe langa mine, a schimbat doar ledul defect. Ideea e ca nu doream sa mai investesc in el, am fost foarte nemultumit de acest LG...uneori se bloca...nu mai reactiona la telecomanda, nici la butoane...trebuia sa stau sa il scot din priza. O sa merg pe Samsung...am  fost mereu foarte multumit. Cat despre reparatie, mi-a redus voltajul ledurilor backlight...pt prelungirea vietii...ca "ele oricum vin supraalimentate din fabrica"...si mi-a mai redus din meniu...luminozitatea. Pot spune ca dupa operatiunea asta parca nici calitatea imaginii nu mai e ca inainte...iar odata ce se arsese acel led, nici led-ul de standby pe care il aveam mereu aprins la TV nu se mai aprinde cand tv-ul e inchis...se aprinde doar cand il deschid. Stiu ca viata multa nu mai are, reparatia m-a costat 400 de lei in total(mult/putin nu stiu sa zic...era si aproape de mine si a contat mult asta). Dupa ce il schimb, daca se ard si alte leduri...o sa-mi dau comanda de benzi si le schimb singurel. Am vazut pe Youtube ceva clipuri si cred ca ma descurc, la prima vedere nu pare ceva f complicat. O zi frumoasa iti doresc!

La 09.02.2019 la 0:15, Florinel TV a spus:

Aveti mesaj privat de la mine cu tot ce va trebuie , multa bafta

Am primit, ms frumos!

Editat de mike1989
greseli
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări