VAX Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Cred ca ati auzit ca tov Dragnea vrea sa ia bani de la servicii si sa finanteze cu ei administrarea de vitamina D la toti copiii. Ideea nu este rea, dar sunt convins ca pe Dragnea il doare undeva de copiii Romaniei si ca in spatele afacerii stau alte interese. De cativa ani s-a descoperit ca vitamina D3 stimuleaza formarea limfocitelor, cu rol important in cresterea imunitatii, cu efect direct asupra infectiilor virale (si de oricare) si asupra aparitiei cancerului. Mie mi-a recomandat doctorul care m-a operat la ochi (vitrectomie - Dr. Balta Florian) sa iau toata viata, zilnic, 1000 UI vitamina D3 Pe un website cineva povestea ca desi lua 5000 UI pe zi, tot ii iesea la analize putina D3 in sange. Eu iau D3 de o jumatate de an, la inceput capsule de 4000UI pe zi, dupa care am trecut la comprimate de Detrical, de 2000 UI Iau si nevasta si copilul. Ea avea carcei la picioare noapte si era un chin. Cu D3 i-au disparut. Insa la cateva zile dupa intreruperea administrarii i-au reaparut. Baiatul meu sufera de o sinuzita maxilara cronica de cand era mic (la 5 ani a fost descoperita, dar cred ca era de la varsta mai frageda). Acum are 24 de ani si desi a fost operat de mai multe ori si a luat tone de antibiotice, sinuzita este la fel si are si otita. Asa ca am hotarat sa-i dau si D3 pentru intarirea imunitatii. Chiar dl. dr. Balta mi-a povestit, la cabinetul dansului, ca suferea de sinuzita si desi era foarte cunoscut si avea colegi care sa-l opereze, i-a fost teama de operatie (de recidiva) si a incercat cu D3. Dupa un an n-a mai fost nevoie de operatie, Am sa verific si pe bietii porumbei de la bloc daca vitamina D3 va reduce frecventa epidemiilor de care sufera. Hranesc pe balcon un grup de 20-30 de porumbei (nu i-am numarat, dar pe unii ii stiu dupa cum arata). In fiecare an trateaz cate 10-15 porumbei, de diverse boli. Acum am "la rezerva" (in baie) 7 (sapte !) porumbei bolnavi de paramixoviroza (se manifesta cam ca poliomielita la oameni). Trebuie sa-i hranesti si sa le dai apa pe cioc timp de de minim doua luni. dar mai trebuie sa treaca inca doua sau trei luni pana isi revin si pot sa zboare. La ultimii doi porumbei le-am dat detrical, un sfert de comprimat de 2000 UI (adica 500 UI) pe saptamana (duminica, sa nu incurc zilele). Dupa a doua administrare unul dintre ei a inceput sa-si revina. Este prematur sa trag o concluzie, dar am sa insist cu acest D3. Le voi pune in apa de baut minim 1000 UI la litru, timp de un an, sa vad daca scade frecventa si gravitatea bolilor. Va recomand sa luati si dumneavoastra D3 de 5000 UI pe zi si dupa un an de tratament sa povesteasca fiecare daca i s-a ameliorat cu ceva sanatatea. Este naivitate sa credeti ca vitamina D3 va vindeca de o infectie acuta, dar poate sa creasca imunitatea si sa nu mai raciti asa de usor, sau sa duca la eliminarea unor infectii cronice. Editat Februarie 7, 2019 de VAX Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Iar cu medicina ? ... Mai era un nene , se dadea chirurg . Ma rog , din Italia ( de ce nu ma surprinde ? ) ... altfel , fara legatura cu topicul ( era estetician ) ! Editat Februarie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Ziceau intr-un ziar ca daca italianul isi facea buletin de Teleorman, il puneau ministru la Sanatate. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Pai ... , nu e tentatie ? ... scapati si de Elf , si reciproc ! Editat Februarie 7, 2019 de gauss Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Cine e dragnea? Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) aha...eu credeam ca e un porumbel bolnav de paramixoviroza. Editat Februarie 7, 2019 de fluffy37 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Unora le trebuie lecitina . . . . . Link spre comentariu
Postări Recomandate