vergil Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Acest tv are 4 led-uri sarma . Va rog sa-mi spuneti ce led-uri trebuiesc . Tip , tensiune . Pe placa sursei nu indica nici o tensiune in dreptul conectorului CNL802 . Baretele arata ca in imaginea alaturata . Pe ele scrie exact asa SAMSUNG _2013VS32_HD_3228N1_B2_09_REV1.8_140513 LM41-00001R 94V-Q 4014 Am descarcat un manual , sevice (chipurile ) , dar nu are schema sursei , si nici a mb-ului . Poate aveti si o schema a sursei . Am atasat si poza cu sursa fata /spate Va multumesc pentru ajutor . Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Led cod 31 de la dl Badila. Ati sarit un S in denumirea baretei.este tip SVS... 3-3,6v 1,5w 570/400ma Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Multumesc @bobo Dupa ce am schimbat 4 led-uri , are imaginea din atasament . Si nici macar nu este luminoasa . Niste dungi verticale , pe mijlocul ecranului . ecranul este zgariat de zici ca la tarat prin nisip . Ce parere aveti ? Display defect ? Eu asa cred . Poate aveti alta parere . Editat Februarie 7, 2019 de vergil Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) Uneori se mai intimpla sa gasesti si doua defecte la un tv, in cazul de fata tv-ul cred ca a fost doar cu defect de backlight dar proprietarul a dat cu el de pamant si a stricat si displayul(sau a fost busit la transport), ca sa te faca sa muncesti degeaba, alta data cind ai probleme de backlight lumineaza displayul cu o lampa si uite-te atent sa vezi daca ai ceva imagine apasind menu pe telecomanda sau tastatura tv.... Editat Februarie 7, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Asa am facut , dar nu sa vazut nimic . Trebuia sa-mi dau seama ca displayul are probleme . A fost folosit pe receiver satelt , si am zis ca de , poate nu are ce vedea . Asta e . Mai muncim si de pomana . Va multumesc , va doresc sanatate . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 (editat) 9 minutes ago, vergil said: A fost folosit pe receiver satelt , si am zis ca de , poate nu are ce vedea . Ba da are ce vedea daca defilezi prin menu cu telecomanda asa "orbeste" sau conectezi un DVD pe scart, adevarul e ca nu te-ai gindit sa fie si displayul pentru ca nu ai mai patit asa ceva...... Editat Februarie 7, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Ce Display are? ca poate se poate remedia Link spre comentariu
vergil Postat Februarie 8, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Pe carcasa metalica , deasupra MB , este o eticheta pe care scrie asa CY-DF320AGEV3H Tot pe carcasa metalica mai este o eticheta , mai ferita asa , undeva deasupra , pe care scrie SAMSUNG MICRON HUNGARI SHIFT:B/4 BN 96-22347K 32H4303HHUSKY151 Alte inscrisuri din care sa rezulte tipul de panel nu sant , nici pe mb . ce pot spune ca tensiune de 12v este prezenta pe Tcon , ca de altfel si cele de SDA si SCL . cand am desfacut panelul (am schimbat 4 LED-uri) , am vazut ca are doua drivere laterale . M-am uitat la ele , si sar parea ca sant in regula . La fel are si pe celelalta benzi flexibile , dintre Tcon si panel , cate un driver . Editat Februarie 8, 2019 de vergil Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum