Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lcd inno/hit nu prinde toate programele

iliev508

Postări Recomandate

buna ziua . lcd   inno _hit  ih26750t  sursa 17pw 22_4   /17mb12_3   procesor vct 7973 pa1 g500    mem 24c64  panel v260b1_l01

nu prindea nici un post , scris  o multime de dumpuri  cu unele prind citeva posturi in banda uif , cu altele prind  in banda 3  ,deci selector bun 

daca ma poate ajuta careva cu un dump bun, sau ceva setari in service /mentionez ca am incercat citeva setari in service dar nimic

multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iliev508

13

• Florinel TV

10

• dan-a2

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, iliev508 a spus:

buna ziua . lcd   inno _hit  ih26750t  sursa 17pw 22_4   /17mb12_3   procesor vct 7973 pa1 g500    mem 24c64  panel v260b1_l01

nu prindea nici un post , scris  o multime de dumpuri  cu unele prind citeva posturi in banda uif , cu altele prind  in banda 3  ,deci selector bun 

daca ma poate ajuta careva cu un dump bun, sau ceva setari in service /mentionez ca am incercat citeva setari in service dar nimic

multumesc.

chiar nu se pricepe nimeni la vechitura asta

Link spre comentariu
La 08.02.2019 la 23:58, Florinel TV a spus:

Ai programator sa scrii procesorul VCT?

nu am asa ceva , dar ce traba are cu vct , daca cu un dump prind posturi pe uif , si cu altu prind in fif, eu zic ca nu am dumpu potrivit

Link spre comentariu
Acum 33 minute, iliev508 a spus:

nu am asa ceva , dar ce traba are cu vct , daca cu un dump prind posturi pe uif , si cu altu prind in fif, eu zic ca nu am dumpu potrivit

Cam are ca in procesor se afla memoria spi flash si nui da voie sa prinda programele daca este alterat flash-ul , dar este posibil sa fie bun softul din VCT , hai ca acum pun niste dumpurii sa incerci poate ai noroc si merge unul dintre ele

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Florinel TV a spus:

Cam are ca in procesor se afla memoria spi flash si nui da voie sa prinda programele daca este alterat flash-ul , dar este posibil sa fie bun softul din VCT , hai ca acum pun niste dumpurii sa incerci poate ai noroc si merge unul dintre ele

multumesc deja le/am incercat cu astea nu prinde nimic ///////dar i/mi trimite cineva un programator  postal 3   datimi dumpu  pentru vct si metoda de scriere     

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Florinel TV a spus:

Prima data incearca cu aceste dumpuri si daca nu vrea atunci trebuie scris VCT , ai 25 dumpuri acolo

http://www.filedropper.com/dump17mb12

am scris toate dump  unu prinde  de la canalu 6 pina la 12  si de la 26 la 36  in banda s decit canalu 12    posibil vct corupt .

intre timp am primit si programatoru dar nu gasesc softu  programatorului  ,daca ma puteti ajuta , dumpu pentru vct si metoda de scriere  .multumesc

Link spre comentariu
Acum 28 minute, iliev508 a spus:

am scris toate dump  unu prinde  de la canalu 6 pina la 12  si de la 26 la 36  in banda s decit canalu 12    posibil vct corupt .

intre timp am primit si programatoru dar nu gasesc softu  programatorului  ,daca ma puteti ajuta , dumpu pentru vct si metoda de scriere  .multumesc

am gasit softu programatorului  functioneaza  dar nu am dump pentru vct   ,si metoda de scriere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări