valivoi Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Un ghid de reglaj Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 Acum 56 minute, valivoi a spus: Un ghid de reglaj ms Link spre comentariu
catabest24 Postat Februarie 15, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2019 Se poate ca fumul produs de sudura și care pătrunde pe sub masca, să-mi irite ochi și după sa ma usture? Azi am sudat ceva am stat pe scaun piesa find mai sus de cap deci fumul nu a mai ajuns sub masca, și pana la ora asta nu simt nimic ciudat la ochii. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Fumul irita, depinde de la persoana la persoana si de cit timp esti expus la el. Mai irita si transpiratia daca ajunge in ochi. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 15, 2019 Partajează Postat Februarie 15, 2019 Oricum va sfatuiesc daca sudati mai des sa folositi o masca cu aport de aer.Fumul si gazele de sudura produc multe boli.Va prezint un document despre componenta fumului si gazelor de sudura si afectiunile pe care pot sa le produca. OSHA_FS-3647_Welding.pdf Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum