Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Horizon TV

Vizitator Cristi Gold

Postări Recomandate

Vizitator Cristi Gold

Buna ziua !Am si eu o problema ,detin un televizor Horizon din grupul Vestel si nu mai merge deloc.In timpul actualizari software sa blocat .Precizez cea cu stikul USB din meniu si tastele 4 7 2 5.Acum palpaie ledul rosu si odata la 2 minute apare o imagine apoi se restarteaza si tot asa .

Model: Horizon 32hl733h

17ips62

17MB97

VES315WNDS-2D-N12

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

3

• Geo2017

2

• sorin pavelescu

2

• George99xxx

2

Acum 17 ore, Cristi Gold a spus:

Buna ziua !Am si eu o problema ,detin un televizor Horizon din grupul Vestel si nu mai merge deloc.In timpul actualizari software sa blocat .Precizez cea cu stikul USB din meniu si tastele 4 7 2 5.Acum palpaie ledul rosu si odata la 2 minute apare o imagine apoi se restarteaza si tot asa .

Model: Horizon 32hl733h

17ips62

17MB97

VES315WNDS-2D-N12

Bun venit: parerea mea este ca trebuie rescrise independent fiecare memorie cu binul adecvat(chiar si schimbate fizic)daca tot le scoateti de pe placa.Sau updateul cu stick nu se loveste cu placa de baza sau tconul diplayului.Puneti si locatia de resedinta la contul deschis.

Link spre comentariu
Vizitator Cristi Gold

Nu cred ca trebuie schimbate fizic televizorul este nou luat de mine din magazin nu a fost desfacut niciodata .

Am caudat un dumps pentru el sa-l fac pe stick dar nu am gasit nimic!

..Am pus locatia de resedinta pe profil!

Link spre comentariu

Iti dau eu fișiere pt 

Horizon 32hl733h

17MB97

VES315WNDS-2D-N12

Mâine le.ai...dar dacă e in garantie merg I cu el...se pare ca l

ai desfăcut de stii tipul de ecran.

Link spre comentariu

Daca tot este compromis poate merge un chit de reparare pentru placa asta. Stick formatat fat32, dezarhivat binul si pus pe stick, introdus la usb din tv, tinut apasat pe tasta ok de pe telecomanda, bagat televizorul in priza. Se tine apasat pana ledul clipeste repede si se elibereaza. Se asteapta cat o tigare si se scoate tv-ul din priza. Bafta.

http://www.filehost.ro/3172958424/17mb97_17mb98_v_45_23_39_zip/

Link spre comentariu
On 2/6/2019 at 5:27 PM, Cristi Gold said:

In timpul actualizari software sa blocat

Pentru ce ai vrut sa faci actualizare la soft???, softurile de actualizare "upgrade_mb97.bin" doar strica tv-ul, ca sa resuscitezi tv-ul iti trebuie soft special pentru stick, pentru ca ai avut bunavointa sa-ti treci locatia la profil, o sa incerc sa te ajut sa-ti repari tv-ul cum a fost....cind vrei sa te apuci de lucru sa-mi spui ca sa-ti dau softul pentru stick....

Link spre comentariu
Vizitator Cristi Gold

Multumesc pentru ajutor!.tot ce am vrut să spun a fost ca din cauza softului sa blocat imi cer scuze daca nu m-am exprimat corect! 

Costică dacă mai ajuta cu softul mi-ai fi de mare ajutor!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări