Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare cuptor cu microunde

Vizitator restaurarepc

Postări Recomandate

Vizitator restaurarepc

Salut! Doresc sa iau un cuptor cu microunde insa nu stiu ce marca sa aleg. As dori sa fie mai marisor, daca fac de exemplu o punga de floricele sa nu se blocheze si sa nu se mai invarta. Il voi folosi de asemenea si la incalzit. As dori sa stiu care e cea mai buna alegere in 500-600 lei. Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nici nu e nevoie în mod normal să dai mai mult de 200-300 Lei pe un cuptor cu microunde, că nu are și TV HD încorporat.....

Dacă vrei musai unul cu tehnologie Inverter pentru reglajul continuu al puterii, ăstea sunt cele mai scumpe, dar sunt mai mult ,,de fițe,,.Dacă te interesează doar să încălzești mâncare zilnic și ocazional să faci floricele, orice cuptor cu capacitatea de minim 20 Litri e bun. Eu unul am ales varianta cu timer mecanic, e mult mai ușor de folosit decât unul digital, orice copil îl poate folosi după câteva explicații simple. Dacă vrei totuși unul digital, l-aș alege de exemplu pe ăsta :https://altex.ro/cuptor-cu-microunde-daewoo-kor-91rbk-25l-900w-negru/cpd/CPMKOR91RBK/

CPMKOR91RBK_caf832fe.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări