bobo Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Rog colegii care mai au puncte sa mi descarce acest bios. Am nevoie urgent si am constatat ca nu msi am puncte. Multumesc. https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3245628.html Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Cat de repede ? http://www.site cu continut explicit.ro/3490253564.6 Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 6, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 6, 2019 Multumesc mult. Mai aveam 0.49 puncte pt ca sm descarcat niste softuri de nand si cred ca m au taxat bine ls puncte. Link spre comentariu
adydep Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Taxeaza polonezii ca si rusi de numa-numa ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Acum 21 ore, bobo a spus: Rog colegii care mai au puncte sa mi descarce acest bios. Am nevoie urgent si am constatat ca nu msi am puncte. Multumesc. https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3245628.html Nu mai astepta de pe elektroda sau remonte ca este egal,eu am donat 4 euro si nimic.Un coleg cu suflet mare care are in colectie te poate ajuta sigur. Link spre comentariu
bobo Postat Februarie 7, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 7, 2019 Pe remont mai am puncte ca m a invatat dl Costica cum sa urc dumpuri. Pe elektroda nu stiu cum se procedeaza ca urcsm si acolo destule. Nu vreau sa cumpar puncte. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Ptr fiecare dump primesti 10 puncte , schimbati interfata in engleza ,e simplu !! Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Poti urca pe elektroda doar ca sa limitat descarcarile la 12 pe luna Link spre comentariu
Geo2017 Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 Acum 3 ore, sorin pavelescu a spus: Poti urca pe elektroda doar ca sa limitat descarcarile la 12 pe luna Nu s-a limitat nimic....eu am contul din 2002 posibil de asta nu am limita... Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 crede-ma ca am si eu de foarte multi ani si vre-o 500 pct si am fost pe tusa o luna ,si e pe utilizator limitarea nu pe ip . Link spre comentariu
Geo2017 Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Si eu iti spun sa ma crezi ca nu e nici o limitare eu am descărcat aseară 39 de file bin tocmai ca sa ma conving de treaba asta.Nu este nici o limită!va dau contul meu dau teamview sa faceti ce vreti pe cont. Editat Februarie 8, 2019 de Geo2017 Link spre comentariu
sorin pavelescu Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 Acum 13 minute, Geo2017 a spus: Si eu iti spun sa ma crezi ca nu e nici o limitare eu am descărcat aseară 39 de file bin tocmai ca sa ma conving de treaba asta.Nu este nici o limită!va dau contul meu dau teamview sa faceti ce vreti pe cont. Da, nu te contrazic ,eu iti spun din experienta mea,pana acum cateva luni nu au fost probleme ,puteai descarca cat vroiai doar sa ai puncte ,eu nu vreau sa mai risc ,voi descarca doar daca am nevoie de ceva si nu am.Am cont din 2007 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum