valahul Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 Da, acum merge link-ul. O sa studiez atent. Rezultatul: https://imgur.com/a/rmdDfaJ Suna mult peste asteptari... Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Nu ne-ati spus cum ati rezolvat diferenta de comportament a boxelor, care a fost cauza . Este bine de stiut pentru mai multi colegi in situatii asemanatoare. Daca nu mai aveti plasele, veti gasi cu siguranta site de ce dimensiune va trebuie. Boxele arata bine! Bafta! Link spre comentariu
valahul Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 (editat) Acum 43 minute, aurel70 a spus: Nu ne-ati spus cum ati rezolvat diferenta de comportament a boxelor, care a fost cauza . Este bine de stiut pentru mai multi colegi in situatii asemanatoare. Daca nu mai aveti plasele, veti gasi cu siguranta site de ce dimensiune va trebuie. Boxele arata bine! Bafta! Nu am rezolvat in niciun fel problema cu boxele, daca schimb statia, parca membranele se misca la fel, doar ca una se aude un pic mai ascutit, aia cu jumate material absorbant, iar cealalta mai cu bass... dar sa-nebunesc, parca mai imi place asa... Si nu am rezolvat ca ma tem sa mai umblu in ele sa nu stric ceva... imi place mult cum merg, si stii cum e... mai binele e dusmanul binelui. Deodata merg asa, sa vedem cum rezolv cu plasele, ma gandeam sa pun plasa metalica de aia patrata, cu ochiuri de 1 cm, gasesc la magazinele de constructii. Sa nu mai comand de pe net plase. Editat Februarie 11, 2019 de valahul Link spre comentariu
aurel70 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Daca filtrele sunt identice, daca incintele sunt ermetice si nu mai aveti ceva melana de umplutura, lasati-le asa, in conditiile in care va place cum suna. Mai e posibil si ca unul dintre difuzoare sa fi fost reparat ( schimbare suspensie, rebobinare) si nu aveti ce-i face. Cred ca arata bine si cu plasa cu ochiuri patrate, ca puteti acoperi toata fata boxei, nu doar difuzoarele. Spor! Link spre comentariu
valahul Postat Februarie 11, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2019 Ce sa zic, suna foarte bine, la inceput am crezut ca de ce le-am facut eu mi se pare, dar am incercat cu un mp3 player pe mai multe statii si boxe, pe toate cu un pic de bass caraiau, infundat... ei pe boxele astea merge oglinda... fara caraiala, placut, cu volum la maxim! Sincer nu stiu de la ce merg asa bine, de la filtrele JBL, de la difuzoarele JBL, de la tweeterele Phillips, de la cutiile Philips... habar nu am, dar spun ca suna bine de tot, nici eu nu cred. Asa se intampla, luati aminte, cand JBL face copii cu PHILIPS! RECOMAND! Link spre comentariu
valahul Postat Martie 3, 2019 Autor Partajează Postat Martie 3, 2019 Sa nu mai deschis alt topic... pentru boxele pe care vreau sa le construiesc la vara, pe trei cai, m-am oprit la astea... In 1000 lei, ar fi variante mai bune, sunt ok? Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 3, 2019 Partajează Postat Martie 3, 2019 Vrei sa faci boxe pt chefuri sau pt ascultat muzica? Posibil sa nu iasă chiar asa de bune pt ascultat muzica cu difuzoarele astea, din specificatii pt ca de ascultat nu le-am ascultat. Sper ca ești conștient ca filtrele s-ar putea sa te coste cam tot pe acolo doar piesele. Iar niște filtre bune vor necesita multă muncă cu măsurători-simulări-și iar măsurători, într-un ciclu recursiv care poate dura luni de zile. Link spre comentariu
valahul Postat Martie 3, 2019 Autor Partajează Postat Martie 3, 2019 Doar pentru ascultat muzica. Dar mai tare, nu prea aud bine. Fara gluma, nu prea aud bine. Exclus chefuri, etc. Link spre comentariu
Vizitator Cristian Morariu Postat Martie 8, 2019 Partajează Postat Martie 8, 2019 On 2/5/2019 at 11:27 PM, sesebe said: Daca tot nu ai asteptat sa primesti un raspuns dece ai mai intrebat? Ai facut o simulare sa vezi cum se impaca parametrii de la acest difuzor cu volumul cutiei pe care o ai? Buna vreau sa-mi cumpar o pereche de boxe de ocazie , propietarul a spus ca au 180 wRMS cati wati nominali au de fapt , multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum