Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Despre Inceputurile radiocomunicatiilor clasice....sau cum să bătem câmpii în stil românesc

Postări Recomandate

Faptul ca nu i - am vazut ... nu ne da siguranta 100 % ca nu exista . Ma rog , poate nu definitia strigoiului  asta  populara .  In link - ul postat mai devreme  nu sant babe de la tara . A nu se intelege gresit ... nu le dau credit 100 % . Nici 10 % ... Ma intreb doar cum a fost posibil ... par oameni normali . Actiunile si comportamentul , in schimb ... , sant ale unor oameni terorizati si disperati . Reiau link - ul :

https://adevarul.ro/locale/craiova/video-ritual-sinistru-dolj-taranii-dezgroapa-mortii-ard-inimimile-teama-nu-devina-strigoi-tata-era-strigoi-bantuia-m-am-imbolnavit-1_565aeed57d919ed50eb5fa14/index.html

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 7 minute, Ion_Bumbu a spus:

Geo, se vede ca n`ai fost prin oltenia...

:d

Chiar p-acolo n-am ajuns,da' nu-i trecuta vremea!

Sincer,nu cred in asa ceva,oricine ce mi-ar spune! Poate sint, dar nu mi-sarata mie,ca har domnului, am trecut prin cimitire de zeci de ori.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
5 hours ago, gauss said:

Va rog nu timorati pe dl . VAX . Sant interesat de chestiunea cu aburu' , si de maneta ! Poate primim ceva lamuriri , de factura stiintifiCA . CA de obicei ....

N-aveti nici macar pregatirea minima necesara  urmaririi expunerilor maestrului. Va trebuie cel putin niste notiuni de cultura generala în domeniu.

Editat de franzm
Link spre comentariu

Nici n - am sustinut . De aceea asteptam lamuririle . M - as fi bucurat sa vina ... , fie si link - ul postat de dvs . Ca idee , multe chestii  ( zic eu ) din el nu - mi sant total straine  . Mie mi - a cazut cu tronc galena cu volum reglat cu aburi . Printr - o maneta ... Atat ( pe moment ) ... Dupa ... , mai vedem . Daca scap ...

P.S. - interesant link . Mai ales criteriile de clasificare ... la comunicatii apar armele cu aer comprimat . Si altele ... , spun multe despre discernamantul tehnic al creatorilor . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cum naiba ? ... eu am doi metri ... si am avut si peste , primprejur . Ma rog , cercetare ...

P.S. - nu e imposibil , reglementarile s - au mai schimbat . La mine ( si altii ) grava a fost greutatea  ... teoretic max . 80 Kg . De unde ? ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
14 hours ago, franzm said:

N-aveti nici macar pregatirea minima necesara  urmaririi expunerilor maestrului. Va trebuie cel putin niste notiuni de cultura generala în domeniu.

Am uitat sa precizez ca aparatul era nemtesc si ca maneta era nitrurata la suprafata, sa reziste minim o suta de ani. Cred ca a trecut prin multe maini de bisnitari pana sa ajunga la beneficiar. Neamtu cu lustruirea manetei si bisnitarul cu banutii incasati.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări