gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Faptul ca nu i - am vazut ... nu ne da siguranta 100 % ca nu exista . Ma rog , poate nu definitia strigoiului asta populara . In link - ul postat mai devreme nu sant babe de la tara . A nu se intelege gresit ... nu le dau credit 100 % . Nici 10 % ... Ma intreb doar cum a fost posibil ... par oameni normali . Actiunile si comportamentul , in schimb ... , sant ale unor oameni terorizati si disperati . Reiau link - ul : https://adevarul.ro/locale/craiova/video-ritual-sinistru-dolj-taranii-dezgroapa-mortii-ard-inimimile-teama-nu-devina-strigoi-tata-era-strigoi-bantuia-m-am-imbolnavit-1_565aeed57d919ed50eb5fa14/index.html Editat Februarie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Acum 7 minute, Ion_Bumbu a spus: Geo, se vede ca n`ai fost prin oltenia... Chiar p-acolo n-am ajuns,da' nu-i trecuta vremea! Sincer,nu cred in asa ceva,oricine ce mi-ar spune! Poate sint, dar nu mi-sarata mie,ca har domnului, am trecut prin cimitire de zeci de ori. Editat Februarie 8, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
franzm Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) 5 hours ago, gauss said: Va rog nu timorati pe dl . VAX . Sant interesat de chestiunea cu aburu' , si de maneta ! Poate primim ceva lamuriri , de factura stiintifiCA . CA de obicei .... N-aveti nici macar pregatirea minima necesara urmaririi expunerilor maestrului. Va trebuie cel putin niste notiuni de cultura generala în domeniu. Editat Februarie 8, 2019 de franzm Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 8, 2019 Partajează Postat Februarie 8, 2019 (editat) Nici n - am sustinut . De aceea asteptam lamuririle . M - as fi bucurat sa vina ... , fie si link - ul postat de dvs . Ca idee , multe chestii ( zic eu ) din el nu - mi sant total straine . Mie mi - a cazut cu tronc galena cu volum reglat cu aburi . Printr - o maneta ... Atat ( pe moment ) ... Dupa ... , mai vedem . Daca scap ... P.S. - interesant link . Mai ales criteriile de clasificare ... la comunicatii apar armele cu aer comprimat . Si altele ... , spun multe despre discernamantul tehnic al creatorilor . Editat Februarie 8, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Eu sper sa vad Smithsonian . Fara sa ma mai uit la ceas ... , si la data biletului de avion . Cine stie ... Editat Februarie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 (editat) Cum naiba ? ... eu am doi metri ... si am avut si peste , primprejur . Ma rog , cercetare ... P.S. - nu e imposibil , reglementarile s - au mai schimbat . La mine ( si altii ) grava a fost greutatea ... teoretic max . 80 Kg . De unde ? ... Editat Februarie 9, 2019 de gauss Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Revin ... , s - a dat " alarma " ! Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 14 hours ago, franzm said: N-aveti nici macar pregatirea minima necesara urmaririi expunerilor maestrului. Va trebuie cel putin niste notiuni de cultura generala în domeniu. Am uitat sa precizez ca aparatul era nemtesc si ca maneta era nitrurata la suprafata, sa reziste minim o suta de ani. Cred ca a trecut prin multe maini de bisnitari pana sa ajunga la beneficiar. Neamtu cu lustruirea manetei si bisnitarul cu banutii incasati. Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 9, 2019 Partajează Postat Februarie 9, 2019 Hai d-le, si ne tii cu sufletul la gura...ne ingrijoram ca te-au prins la calculator si acum nu-ti mai dau voie.Da' bine ca n-a fost asa. Link spre comentariu
VAX Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 Mai bine ati desfiinta voi Discutii Diverse si sa lasati forumul sa fie strict tehnic, ca se bate apa in piua. Link spre comentariu
Postări Recomandate