Vizitator George-Alin Toma Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 (editat) Acest televizor nu recepționează canalele digitale, le recepționează doar pe cele analogice. Am înțeles că ar trebui făcute update-uri la memoriile 25Q16 și 25Q64, îmi cer scuze, dar chiar nu mă pricep.Din ce am căutat pe Google am găsit MAIN = 17MB82S Display VES315WNDS-01, sursa 17IPS11.Vă rog pe cei care aveți răbdare și puteți să-mi explicați cum se procedează.Vă mulțumesc. Editat Februarie 4, 2019 de George-Alin Toma Nu mai scrie doar cu Majuscule. Nu avem probleme cu vederea.. Link spre comentariu
validae Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Interesant nume au ales. Probabil că e genul dedicat islamiștilor... În instrucțiuni e specificat că are și DVB-C ? Am editat eu textul, fiindcă scriseseți cu litere mari și fonturi enorme..... Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 NU gasesc nicaieri specificatii complete, decat ca are "freeview tuner" ceea ce inseamna DVB-T. Nu e pomenit nicaieri de DVB-C, posibil sa nu aiba asa ceva. Link spre comentariu
Vizitator George-Alin Toma Postat Februarie 5, 2019 Partajează Postat Februarie 5, 2019 https://www.tesco.com/direct/isis-32227-32-inch-hd-ready-720p-led-tv-with-freeview/187-0742.prd?source=others Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum