modoran Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 Elvetia nu-i China, ajunge in 4-5 zile de obicei. Dar faci cum crezi, sunt banii tai. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Acum 4 minute, modoran a spus: Stiu ca se lipeste repede, dar nu am incercat niciodata cu aceleasi bile. O sa incerc daca am ocazia ... Deci cu aceleasi bile sa lipesti trebuie un pic apasat pe emmc sa se lipeasca toate bilele si mai trebuie pus mult flux din belsug sa nu se atinga una cu alta , eu folosesc o pasta decapanta ce se gaseste pe la mine pe aici de la turci adusa de nste cunostinte dar este ffoarte buna chiar mai buna ca RMA223 Am RMA de un an si sta acolo am folosito odata si nu mi-a placut cum lucreaza si numi mai trebuie , acum folosesc doar aceasta pasta de la turci chiar este buna Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 4, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2019 Deci dintre statia din titlu si aceasta https://www.canton-distribution.ro/statii-de-lipit-si-accesorii/t835t8120-statie-de-lipit-irda-cu-infrarosu-si-platforma-preincalzire care ar fi mai buna , sa stiu sa fac comanda , multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 7, 2019 Partajează Postat Februarie 7, 2019 De ce nu poți comanda de acolo?Și ieși mult mai bine. Nu plătești nici vama nici nimic altceva. O săptămână o ai acasă. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum