Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

OBD2 Tester - Cum cumpar o jucarie de-asta?

Vizitator

Postări Recomandate

Multumesc pentru opinii. O sa mai studiez piata chinezeasca. Chiar nu am mare nevoie. Nici nu consider un hobby, dar cand te lasa tinicheaua parca nu imi place sa fiu dus de nas. Citesc si eu, compar cu ce imi zice mecanicul si pot sa stiu daca pentru o bujie mi-a schimbat trei sferturi de motor sau nu. Vorbesc pur ipotetic si nu vreau sa concluzionez ca experienta si sculele scumpe se pot substitui cu o jucarie de 2 bani.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

4

• Sharky

2

• Florian Ciobanu

2

• cirip

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Cea prin bluetooth e vreo 40-50lei si pe telefon instalezi torque sau alta aplicatie.
DAca vrei ceva mai serios trebuie sa iei tester dedicat marcii.
Pt Vag e vreo 100lei un vcds pt ford si opel tot cam asa. Evident toate sunt furaciuni chinezesti, nu the real thing, dar cat nu vrei sa recodezi ECU sau alte traznai merg de minune.

Link spre comentariu
La 04.02.2019 la 9:28, Marian a spus:

Ceva in genul ala am eu ( nu la fel ), a fost ok pentru loganul tatalui meu, m-a ajutat in multe randuri, in schimb la masini mai serioase nu stie mare lucru, n-am reusit nici sa sterg si nici sa vad erori usor descoperite si rezolvate cu testere licentiate ( la service autorizat ).

Ce model ai Marian si ce poate face pe logan? La ce l-ai folosit?

Link spre comentariu

Testerul nu tine loc de experienta. In general daca citesti parametri principali poti trage multe concluzii.

Dar e nevoie de multa munca si cercetare.

PS, cred ca ti-ar sta mai bine cu un nick gen "domn'_Director".

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am luat o ieftinitura de pe piata romaneasca. Azi ma jucai putin cu ea. Imi place ca pot vedea si sterge erori. Sunt interesante si "brizbizurile" pe care le mai arata live. La intoarcere vreau sa merg mai mosnegeste sa vad cam ce consum indica. De dimineata imi arata o cifra cam mare, ceea ce ma puse pe ganduri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări