Vizitator Robertcbodnar Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Buna seara!, am si eu o problema cu acest sony, trebuie resoftat, am cumparat un micro card sony si un adaptor m2, dar nu am cu ce sa il formatez, am incercat cu aplicatia msfmtinst250.exe, dar imi spune ca nu este introdus corect in slot, ce sfat imi dati? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Acum 41 minute, Robertcbodnar a spus: Buna seara!, am si eu o problema cu acest sony, trebuie resoftat, am cumparat un micro card sony si un adaptor m2, dar nu am cu ce sa il formatez, am incercat cu aplicatia msfmtinst250.exe, dar imi spune ca nu este introdus corect in slot, ce sfat imi dati? Nu se poate la un service cu el , acum vad ca toti oamenii au devenit meseriasi (depanatorii) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Da vad ca peste noapte toti medici , toti au ajuns sa softeze tv-uri etc. dar un depanator nu poate sa fie medic , nu poate sa fie in armata , etc. dar ei pot , bun dar cind mergi la medic iti cere spaga de iti inmoaie picioarele plus ca le dau salarii bune eu ii bag in aia a masi , si care coleg raspunde aici este cel mai mare prost care lam cunoscut , pe zi ce trece apar multi colegii noi , tuna Doamne si aduna........ Editat Februarie 3, 2019 de Florinel TV 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Nu mai tin minte dar gasisem pe un forum unde trebuia sa faci dovada prin citeva postari ca esti electronist si ca ai intentie sa ajuti si pe alti colegi, iar atunci era si userul respectiv tratat cu respect...asa daca tu ai citeva postari si numa ceri continu , nu ai dovedit nimic cu asta...ca sa numai zic ca nu are bunul simt sa-si treaca macar locatia la profil....Un exemplu pozitiv de user este costin sandu care desi are putine postari ajuta neconditionat..... Editat Februarie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) 6 hours ago, Robertcbodnar said: Buna seara!, am si eu o problema cu acest sony, trebuie resoftat, am cumparat un micro card sony si un adaptor m2, dar nu am cu ce sa il formatez, am incercat cu aplicatia msfmtinst250.exe, dar imi spune ca nu este introdus corect in slot, ce sfat imi dati? Aici e o discutie pe aceeasi tema. Editat Februarie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum