Vizitator Dan F Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) Buna seara. Cum pot sa conectez un plc la un spray de vopsea ca sa l deschida si sa l inchida cu o anumita frecventa.Spray ul de vopsea este actiona mecanic de un pistol doar ca I am scos manerul. Ar trebui sa fie la 12 V pentru ca l folosesc la masina. Editat Februarie 2, 2019 de Dan F Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Un actuator, o bobina cu plonjor, un motor pas cu pas si ceva ax cu piulita de translatie, motor liniar, etc. Si niste programabile poate sunt necesare. Toate o pot face cu o "anumita frecventa". Inclusiv mecanismul din parfumul de camera poate fi modificat. Mecanica ramane, refaci electronica. Editat Februarie 3, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Dan F Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Acum 6 ore, Director a spus: Un actuator, o bobina cu plonjor, un motor pas cu pas si ceva ax cu piulita de translatie, motor liniar, etc. Si niste programabile poate sunt necesare. Toate o pot face cu o "anumita frecventa". Inclusiv mecanismul din parfumul de camera poate fi modificat. Mecanica ramane, refaci electronica. Buna ziua. Daca se poate putin mai exact sa mi explicati? Ma gandeam sa pun un solenoid si un releu de 12 V, apoi sa conectez solenoidul la plc ca sa I comande cand il deschide si l inchide. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Da, ar fi functionala ideea. Nu stiam cat de des sau de ras trebuie sa functioneze, dcopul aplicatiei. Pentru o problema se pot gasi multe solutii. Link spre comentariu
Vizitator Dan F Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Buna seara. Problema este, ca va trebui sa functioneze foarte mult. Incerc sa fac un sistem de premarcajul si chiar as dori daca nu va deranjeaza, in cazul care considerati ca ce mi ati spus prima oara este mai bun, sa ma ghidati sa l fac in acest mod. Nu am mai facut, este prima oara si doresc sa fac ceva functional si de durata. Multumesc. Link spre comentariu
one Postat Februarie 14, 2019 Partajează Postat Februarie 14, 2019 Cel mai simplu cred ca ar fi sa pui un motor cu o cama care sa apese pe spray nu direct ci prin intermediul altei piese, dar cred ca sistemul in general nu poate functiona bine, pentru ca mecanismul spray-ului nu permite prea multe actionari. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum