Stavarache.i Postat Februarie 13, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2019 1 oră în urmă, Dxxx a spus: Din punctul meu de vedere, pentru cineva care pare sa nu inteleaga deloc rostul protectiilor - ESTE INTERZIS SA SE JOACE CU LI-ION. Nici nu mai vorbesc de afirmatii pe care nimeni nu le-a corectat de genul "am conectat direct ledul la baterie..." Daca nu ai observat, am spus ca le incarc folosind aparatul de ras, deci protectia pe care o are aparatul respectiv, nicidecum nu le bag la incarcat prin nu stiu ce incarcatoare de baterii. Plus de asta nu vad care-i faza cu legatul ledului direct la baterie. Da, legate direct.. bineinteles cu racirea corespunzatoare atasata ledului fara limitari de curent sau alte minuni. Nu vad unde sa fie problema daca ledul respectiv are ca tensiune de lucru corespunzatoare voltajului unui acumulator de tipul 3,7 v. Link spre comentariu
Dxxx Postat Februarie 13, 2019 Partajează Postat Februarie 13, 2019 Stavarache - intra pe topicul de leduri, daca doresti sa inveti ceva... Ledurile nu au nici un "voltaj" care sa aiba semnificatie pentru limitarea curentului (poate doar pentru testare)/ ledurile se alimenteaza in curent controlat (constant). Nu am de ce sa mai elaborez aici este si decizia si problema ta... Iar protectia la un element litiu este egal de importanta in functionare, cand ea debiteaza curent si nu cand se incarca. Director - oricine are capabilitaea de a gandi cu propriul cap o sa-ti dea dreptate. Si chiar daca te cunosteam sub alt avatar, stiu ca ai nivelul necesar... insa tu crezi ca interlocutorii de aici au inteles ceva din ce ai spus tu? Cand zici " baterii de 1.5v consumate in alte dispozitive " ar trebui in primul rand sa subliniezi ca mine cuvantul respectiv, si sa le explici ce si cum este cu rezistenta interna si unde ajunge ea la o baterie consumata. Chiar daca sansa sa inteleaga este minima. Uite ca ti-am dat si un "like". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum